Annonce
Rundt om Viborg

Tvillinger med Karup-rødder debuterer på grandprix-scenen

Tvillingerne Alec og Chris Andreev, der som små drenge boede i Karup, er blandt deltagerne i årets danske melodi grandprix. Pressefoto: Thomas Knoop

Karup: De nu 25-årige tvillingebrødre Chris og Alec Andreev boede deres første leveår i Karup, som de stadig har en tilknytning til i kraft af, at deres bedstefar bor her.

Tvillingerne, der sammen med deres mor for 19 år siden flyttede til Aarhus, er musikalske og på vej til at blive landskendte, fordi de lørdag den 6. marts deltager i det danske melodi grandprix.

Her optræder de som The Cosmic Twins med nummeret "Silver Bullet", som er skrevet af den erfarne grandprix-sangskriver Lise Cabble.

De kosmiske tvillinger og deres sang konkurrerer i år med syv andre grupper og solister. Blandt dem Mike Tramp, som for mere end 40 år siden grandprix-debuterede som medlem af gruppen popgruppen Mabel.

Dansk Melodi Grand Prix holdes i år i DR Byen - på grund af coronasituationen uden publikum, men med DR’s Grand Prix-orkester under ledelse af kapelmester Peter Düring til at akkompagnere. Tina Müller og Martin Brygmann er værter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce