Annonce
Bjerringbro

Grandprix- og X-factor-stjerne tænder op under Bjerringbro

Det er to af landets helt store stemmer, som lørdag middag vil synge og underholde på torvet i Bjerringbro. Pressefoto
I den kommende weekend stiger to kendte sangere op på scenen på torvet. Den ene har repræsenteret Danmark ved Eurovision, og den anden står muligvis foran sit store gennembrud.

Bjerringbro: "Gang i Danmark" fortsætter i weekenden sin turné rundt i landet, og lørdag den 10. august rammer karavanen atter torvet i Bjerringbro.

Denne gang er det to sangere, som begge blevet landskendte på fjernsynet.

Den ene af dem er Rasmussen, vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2018, som står i spidsen for showet, hvor han følges med sangerinden Gina Michaells, som blev kendt gennem den seneste udgave af X-factor på TV2.

Til koncerten på torvet i Bjerringbro får publikum chancen for at genopfriske Rasmussens legendariske vikingetrampedans, samt høre hans nye numre - nogle udvalgte rocksange, som rigtig mange vil kunne synge med på.

Gina Michaells vil både synge nogle af de sange, hun har vundet dommernes gunst på i forskellige TV-shows, samt nogle af sine egne sange. Rygtet siger, at de to artister også sammen har en overraskelse i ærmet.

Annonce

Næstsidste koncert

Med sit røde skæg, lange hår og sin kraftfulde stemme sejrede 33-årige Jonas Flodager Rasmussen, da vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2018 skulle findes.

Sangen "Higher Ground", der er inspireret af et sagn om en vikinglegende, endte med at give ham halvdelen af stemmerne. Rasmussen repræsenterede efterfølgende Danmark ved Eurovision Song Contest og kom hjem derfra med en flot niendeplads i finalen.

Rasmussen er uddannet i dramaturgi og musikvidenskab fra Aarhus Universitet, og musik og teater fylder i det hele taget meget i hans liv. Ud over at optræde underviser han nemlig på Scenekunstskolen ved Kulturskolen Viborg og som teater- og skriveværkstedsunderviser ved Aarhus Teater Læring.

Gina Michaells var én af Thomas Blachmans tre deltagere i årets udgave af X-factor. Gina Michaells er også kendt for sin medvirken i "All Together Now" på Kanal 5, hvor hun blev nummer fire i finalen. Sangerinden er lige udkommet med sin nyeste single "An Angel For You", som er den første i en stor satsning med et professionelt hold bag produktionen.

Flere nye numre med Gina Michaells' vokal ligger klar til udgivelse, og spændende tiltag skal gøre, at offentligheden får øjnene op for, at hun kan meget mere end at synge andres sange, som hun hidtil har gjort til perfektion.

Koncerten med de to sangere er gratis, og den går i gang på torvet lørdag klokken 12. Det er den næstsidste i rækken af Gang i Danmark-koncerter i Bjerringbro. Den sidste finder sted den 7. september, og det bliver med sangerinden Tamra Rosanes på scenen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Ingen motocrossbane på Bjerring Hede

Annonce