Annonce
Viborg

Gratis psykologhjælp til unge: Telefonerne kimer ivrigt

14 unge har efter fire åbningsdage henvendt sig for at høre om muligheden om gratis psykologhjælp. Arkivfoto

Det nyåbnede tilbud om gratis psykologhjælp er blevet taget godt imod.

Viborg: Siden det i slutningen af januar blev muligt for unge at få gratis psykologhjælp i Viborg Kommune, har telefonerne ringet ivrigt hos familiecenteret på Sct. Laurentii Vej, der udbyder det nye tilbud, som længe var et massivt, politisk ønske, og som altså i år er blevet til virkelighed.

Efter blot fire timers åbent har 14 unge henvendt sig, og heraf er 10 kommet i gang med et forløb. Herudover har otte forældre eller andre pårørende haft ringet - men de er blevet bedt om at få den unge til selv at henvende sig.

- Så det er en god start, konstaterer Rikke Mørch, som er leder af familiecenteret.

Hun er spændt på, om det tilsyneladende store behov er et udtryk for en generel efterspørgsel, eller om det stilner af med tiden.

Gratis psykologhjælp er et tilbud til unge, der er mellem 15 og 25 år, som har adresse i Viborg Kommune. De kan ringe til en psykolog og høre mere om muligheden for at få tilbudt samtaler tirsdag og torsdag klokken 11-12 på 87 87 40 20.

Man kan få op til fem gratis samtaler med psykologen.

Gratis psykologhjælp

Den gratis psykologhjælp er for unge, som...... Er mellem 15 og 25 år.... Har adresse i Viborg Kommune... Har psykiske problemer, som påvirker din hverdag... Ikke har mulighed for at få psykologhjælp andre steder

Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Unge VFF'ere fik smæk i Helsingør

Annonce