Annonce
Viborg

Gratis skak i et år

Viborg Skakklub byder på gratis medlemsskab i et år. Arkivfoto: Morten Pape
Viborg Skakklub tilbyder gratis medlemskab til skakinteresserede i et helt år.

Viborg: Mange får sig et spil skak med naboen eller onklen ved sofabordet eller måske på internettet. Måske følger man også den norske verdensmester, Magnus Carlsens, partier og resultater. Og skak er for alle, både unge og ældre, drenge og piger, mænd og kvinder. Spillet er både for nybegyndere og for dem, der har spillet i flere år. Og bliver man først bidt af det, har man skaffet sig en livslang interesse, der kan byde på mange gode oplevelser.

Nu er chancen her for helt gratis at prøve sig selv af i en rigtig skakklub. Viborg Skakklub tilbyder nemlig, at man kan blive fuldgyldigt medlem i et helt år uden at skulle betale kontingent - det er dog en betingelse, at man ikke har været medlem af en klub under Dansk Skak Union de foregående tre år, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Nye medlemmer vil modtage Skakbladet og kan deltage i turneringer både i Viborg og andre klubber i det omfang, man selv har lyst.

Annonce

Fuldt udbytte

Tilbuddet er allerede trådt i kraft, men de 12 måneder løber først fra indmeldelsen. Indmeldelse kan ske når som helst, dog inden den 1. juli 2020, hvis man vil spille gratis i et år. Men det er en rigtig god idé at være med allerede nu for at kunne få fuldt udbytte af alle klubbens tilbud. For eksempel er der en rigtig hyggelig juleafslutning med gløgg og æbleskiver, og lige efter jul starter vi op med hotdogs og lynskak.

Viborg Skakklub glæder sig således til at se nye ansigter, der har lyst til kvit og frit at afprøve klublivet. Man kan blot møde op på klubbens faste ugentlige spilleaften, hver torsdag fra kl. 18:00 på Vævervej 10 C - LOF’s lokaler. Det kan dog være en god idé forinden at ringe til klubbens formand, Claus Rossen på mobil 23 34 34 06 eller at sende en mail til rossen_co@hotmail.com, så klubben kan være klar med hjælp og gode råd og en ekstra kop kaffe til forhåbentlig mange nye ansigter.

Er du helt nybegynder, eller trænger du til at få genopfrisket reglerne, er der undervisning fra kl. 18.00, mens de normale aktiviteter starter kl. 19.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce