Annonce
112

Greb ekskærestes teenage-søn i skridtet: 33-årig dømt for vold, trusler og krænkelse

Den 33-årige mand fik sig en dom på 40 dages betinget fængsel, da han for nylig blev fremstillet i Retten i Viborg. Arkivfoto: Morten Dueholm.
En 33-årig mand er blevet dømt for at give en teenage-dreng en lussing, tage ham hårdt om testiklerne og for at true hans mor på livet.

Skals: Ingen kan huske præcist hvornår, men sikkert er det, at en teenager i perioden fra marts 2016 til august 2018 fik sig en syngende lussing af sin mors daværende kæreste. Den unge mand blev også på et tidspunkt taget så hårdt i skridtet, at han i dag frygter for sin evne til at kunne få børn.

Moren og kæresten, en 33-årig mand, er ikke længere kærester i dag. Da forholdet var blevet gjort forbi, truede den 33-årige sin ekskæreste over telefonen.

Alt dette skete på kvindens og drengens bopæl i Skals, og nu har manden fået sin dom for det.

Morens kæreste og store søn havde det meste af tiden et skidt forhold til hinanden. Lussingen mod drengen, som i dag er 17 år gammel, faldt på et tidspunkt, hvor han havde revet sin mor i armen, fordi han gerne ville vise hende noget på sin computer.

På et senere tidspunkt skete det, at teenage-drengen havde været i bad, og da han skulle til at tage sit tøj på, kom morens kæreste og tog fat om hans lem og testikler inden under det håndklæde, som var det eneste, han havde på. Sådan forklarede den unge mand i hvert fald selv.

Den nu 33-årige mand erkendte, at han havde grebet den unge mand i skridtet - ifølge ham uden på tøjet - for at vise, hvor ondt det gjorde. Ifølge ham havde den unge mand nemlig haft en periode, hvor han sparkede ud efter den 33-åriges skridt.

Annonce

Ikke tidligere straffet

Retten fandt det ikke bevist, at manden havde grebet om drengens testikler, mens han var nøgen, men den 33-årige blev alligevel dømt for både vold og for at krænke drengens blufærdighed.

Da forholdet mellem kvinden fra Skals og den 33-årige mand var gjort forbi, havde de på et tidspunkt en telefonsamtale, hvor han sagde en række ting, som nu har fået ham dømt for trusler på livet.

"Hvis jeg ser dig her, flyver jeg lige i hovedet på dig. Hvis du tør, vil jeg råde dig til at tage en tandbeskytter på. Har du skrevet testamente," var blot nogle af de ting, den 33-årige mand sagde til sin ekskæreste i telefonen.

Nu er manden blevet idømt en straf på 40 dages betinget fængsel for både blufærdighedskrænkelsen og volden mod teenage-drengen og for truslerne mod ekskæresten.

Straffen har en prøvetid på et år, og inden for otte måneder skal manden også udføre 60 timers samfundstjeneste. I øvrigt skal han betale ekskærestens søn en erstatning på 5000 kroner.

I rettens vurdering spillede det i formildende retning ind, at manden ikke tidligere er straffet for personfarlig kriminalitet. Han modtog dommen på stedet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Myndigheder advarede mod lungekræftskanning: Sygehuse fortsatte alligevel med forkert kræftskanning i et år

Annonce