Annonce
Læserbrev

Greta Thunberg. Hvem er det, der modellerer hende?

Læserbrev: Tak til Jørgen Grimstrup for indlægget den 27. september. Det er dog fantastisk, at tilhørerne i FN brød ud i jubel under Greta Thunbergs klimatale. Nu behøver vi ikke at nøjes med at kalde vores egen lille andegård (alias folketinget) for en børnehave – næh, vi rykker nogle klasser op blandt ”de fine” og kan bruge samme ord. At invitere børn ind og give dem taletid er både usædvanligt og grotesk. Men nu skal ægget nok til at lære hønen.

Det er imidlertid evident for enhver, at hun ikke selv kan have forfattet (alt) det, hun råbte op med. Hvem er det mon lige, der ”modellerer” hende og instruerer hende i, hvad hun skal sige, så hun fremstår som konform til den rolle, vi oplever hende i? ”How dare you - how dare you?” Her så hun momentalt syg og uhyggeligt hadefuld ud i fjæset. ”How dare you?” er jo egentlig et spørgsmål, men her lød det som en slet latent trussel mod den ganske menneskehed! Nå, men majoriteten af den er vel alligevel sammensat af åndsamøber og sprogpygmæer, ikke sandt?

Man kan gyse ved tanken om, at Greta Thunberg bliver en slem demagog, når hun engang bliver voksen - med mindre da, at trykket er gået af gasbeholderen inden da.

Man kunne måske også relaxe, idet man håber på, at hun blot er et episodisk fænomen – en døgnflue.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Betinget fængsel til 31-årig hash-pusher

Annonce