Annonce
Viborg

Grisse og Basse pynter til jul med animation

Facaden på det gamle Viborg Museum på Hjultorvet bruges som lærred for en ny udendørs animation i Viborgs bymidte fredag 21. og lørdag 22. december. PR-foto

Viborg: Facaden på det gamle Viborg Museum på Hjultorvet bruges som lærred for en ny flot, udendørs animation i Viborgs bymidte fredag 21. og lørdag 22. december.

Familier, der gæster Viborg fredag og lørdag i weekenden op til jul, kan glæde sig til at komme i julestemning med de animerede julegrise, Grisse og Basse, som er skabt af Viborg-firmaet Sønc.

De to grise gør sig stor umage med at pynte op til jul og udsmykke den statelige, hvide bygning på Hjultorvet. Men da en iskold julestorm lægger vejen forbi torvet, fryser al pynten til is og går i stykker, og julehyggen er fuldstændig spoleret.

Mon de to grise kan nå at pynte op igen og redde julen? Det er et spørgsmål, som Viborg Kommunes projektleder for animation, Henriette Svenstrup, ikke helt kan svare på, men hun har en bøn:

- Jeg er ret sikker på, at Grisse og Basse får brug for hjælp, hvis julen skal reddes. Derfor vil jeg gerne opfordre til, at så mange børn og voksne som muligt kommer forbi og hjælper dem.

Forestillingen vises tre gange både fredag og lørdag, når mørket har sænket sig over Hjultorvet, nemlig klokken 17, 18 og 19.

Grisse og Basse pynter op til jul. Animation: Design by Sønc.
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Chancen kan komme - før man venter den: Emil Scheel nåede knap at varme op, før han skulle på banen

Annonce