Annonce
Bjerringbro

Grundfos fond donerer to millioner

Den erhvervsdrivende fond bag Grundfos, Poul Due Jensens Fond, donerer to millioner kroner til årets julehjælpsindsamlinger. Arkivfoto: Morten Dueholm

Donationen er mere end en fordobling i forhold til sidste år, hvor fonden gav i alt 800.000 kroner til fire organisationer.

Bjerringbro: Julen er forude, men langt fra alle har råd til mad og gaver, og derfor donerer den erhvervsdrivende fond bag Grundfos, Poul Due Jensens Fond, to millioner kroner til årets julehjælpsindsamlinger.

Donationen er mere end en fordobling i forhold til sidste år, hvor fonden gav i alt 800.000 kroner til fire organisationer. De fire organisationer, som hver får 500.000 kroner til årets julehjælp er Mødrehjælpen, Frelsens Hær, Børnehjælpsdagen og Dansk Folkehjælp.

Den nyudnævnte direktør for Poul Due Jensens Fond Kim Nøhr Skibsted mener, at det er vigtigt at støtte de forskellige organisationer.

- I en tid, hvor den sociale samvittighed og medmenneskeligt ansvar har det med at forsvinde fra samfundets radar, er det vigtigere end nogensinde at støtte de organisationer, der med deres indsigt og engagement er med til at hjælpe familier og børn med at få en ordentlig jul. Julen er hjerternes fest, og vi håber, vores bidrag kan hjælpe til, at flere kan mærke det, siger direktør Kim Nøhr Skibsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce