Annonce
Erhverv

Grundfos har sendt et nathold hjem

Et nathold er blevet sendt hjem, fordi en enkelt medarbejder muligvis er smittet og syg med Corona-virus. Pressefoto: Grundfos
Pumpekoncernen har måtte sende et helt nathold hjem, da en enkelt ansat muligvis er smittet med corona-virus.

Bjerringbro: Pumpekoncernen Grundfos kan glæde sig over, at de allerede for halvanden uge siden valgte midlertidigt at lukke fabrikken i Bjerringbro, så man kunne ombygge produktionshallerne til at håndtere corona-virus.

Fredag aften måtte man nemlig sende et nathold hjem, da der var en enkelt medarbejder, der var blevet syg.

- Det drejer sig om 18 personer, vi har sendt hjem i karantæne. En medarbejder med influenza-symptomer havde været ved lægen, som vurderede, at det kunne være corona-virus, fortæller group vicepresident hos Grundfos, Peter Trillingsgaard.

Men eftersom fabrikken er inddelt i sektioner, der er fysisk adskilte med 20 medarbejdere, der hver har deres egen indgang og kantinefaciliteter, betyder det også, at den mulige corona-virus er inddæmmet.

- Vi afgrænser arbejdsområderne for at beskytte vores medarbejdere og sikre, at vi ikke skal lukke hele fabrikken, hvis der er én der bliver syg, som i dette tilfælde. Det betyder også, at det er begrænset, hvor meget det påvirker vores produktion, at vi sender et enkelt hold hjem, siger Peter Trillingsgaard.

Grundfos sendte allerede i sidste uge en række medarbejdere hjem, som man mente var i høj-risiko-gruppen, nemlig medarbejdere med hjerte- eller lungeproblemer eller med et svagt immunforsvar, fordi de bekæmper kræft eller på anden måde er udsatte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce