x
Annonce
Erhverv

Grundfos har sendt et nathold hjem

Et nathold er blevet sendt hjem, fordi en enkelt medarbejder muligvis er smittet og syg med Corona-virus. Pressefoto: Grundfos
Pumpekoncernen har måtte sende et helt nathold hjem, da en enkelt ansat muligvis er smittet med corona-virus.

Bjerringbro: Pumpekoncernen Grundfos kan glæde sig over, at de allerede for halvanden uge siden valgte midlertidigt at lukke fabrikken i Bjerringbro, så man kunne ombygge produktionshallerne til at håndtere corona-virus.

Fredag aften måtte man nemlig sende et nathold hjem, da der var en enkelt medarbejder, der var blevet syg.

- Det drejer sig om 18 personer, vi har sendt hjem i karantæne. En medarbejder med influenza-symptomer havde været ved lægen, som vurderede, at det kunne være corona-virus, fortæller group vicepresident hos Grundfos, Peter Trillingsgaard.

Men eftersom fabrikken er inddelt i sektioner, der er fysisk adskilte med 20 medarbejdere, der hver har deres egen indgang og kantinefaciliteter, betyder det også, at den mulige corona-virus er inddæmmet.

- Vi afgrænser arbejdsområderne for at beskytte vores medarbejdere og sikre, at vi ikke skal lukke hele fabrikken, hvis der er én der bliver syg, som i dette tilfælde. Det betyder også, at det er begrænset, hvor meget det påvirker vores produktion, at vi sender et enkelt hold hjem, siger Peter Trillingsgaard.

Grundfos sendte allerede i sidste uge en række medarbejdere hjem, som man mente var i høj-risiko-gruppen, nemlig medarbejdere med hjerte- eller lungeproblemer eller med et svagt immunforsvar, fordi de bekæmper kræft eller på anden måde er udsatte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Vi fik det håb, som der er brug for

Annonce