Annonce
Erhverv

Grundfos-produktion fortsætter som normalt

Restriktioner som følge af faren for corona-smitter sætter også sit præg på Grundfos både i Bjerringbro globalt. Arkivfoto:
Pumpekoncernens medarbejdere arbejder så vidt muligt hjemme.

Bjerringbro: Med 4.000 medarbejdere i Bjerringbro og ialt 19.000 medarbejdere fordelt over hele kloden følger pumpekoncernen Grundfos situationen omkring corona-virus tæt. De medarbejdere, som kan arbejde hjemme, gør det i det omfang, det er muligt, mens pumpekoncernens produktion og distribution fungerer som normalt.

- Som organisation tager vi udviklingen meget alvorligt. Vores førsteprioritet er at sikre vores medarbejderes, partneres og kunders sundhed og sikkerhed. Vi følger udviklingen tæt og efterlever de retningslinjer, der kommer fra regeringen og sundhedsmyndighederne. Vi rådgiver og informerer på jævnlig basis vores medarbejdere og indskærper vigtigheden af at følge de forebyggende retningslinjer for at holde sig sund og rask, siger kommunikationsmedarbejder Thomas Bech Sørensen-Hylle fra Grundfos Kommunikationsafdeling.

- Vi følger også de anbefalede retningslinjer i forhold til medarbejdere, der måtte have været i kontakt med COVID-19-patienter eller har besøgt nogle af de hårdest ramte områder. Her sikrer vi, at de går i frivillig karantæne for at mindske risikoen for smittespredning, tilføjer han.

Allerede i starten af sidste uge indførte Grundfos i Bjerringbro begrænsning i forhold til besøgende, så kun personer med vigtige ærinder fik adgang. Når det gælder produktionsfaciliteter, samarbejder Grundfos tæt med de lokale myndigheder og implementerer alle anbefalede procedurer og forholdsregler for at mindske risikoen for smittespredning. Produktionerne fortsætter, og der er indført ekstra, forebyggende hygiejnetiltag.

- Vores produktion og distribution fungerer som normalt og vi fortsætter med at arbejde hårdt for at minimere konsekvenserne af situationen for vores kunder. Da situationen med udbrud af COVID-19 konstant udvikler sig, kan vi ikke give noget entydigt svar på konsekvenserne for vores forretning. Vi er sikre på, at disse ekstraordinære og beklagelige hændelser vil påvirke os, men det er ikke muligt at fastsætte omfanget på nuværende tidspunkt, lyder det fra kommunikationsmedarbejder Thomas Bech Sørensen-Hylle.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om corona-virussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af corona-virus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement.

Annonce

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce