Annonce
Bjerringbro

Grundfos vil renovere rådhuset for millioner

Rådhuset skal have en ordentlig overhaling, inden Grundfos lader sine medarbejdere flytte ind. Arkivfoto.

Grundfos er godt tilfreds med sit køb af det gamle rådhus i Bjerringbro, men inden medarbejderne kan flytte ind, skal bygningen renoveres for et tocifret millionbeløb.

Annonce

Som den eneste tilbudsgiver på rådhuset i Bjerringbro gik Grundfos hele vejen, da Viborg Byråd i aftes behandlede salget af de tidligere oplandsrådhuse. Prisen på rådhusbygningen i Bjerringbro landede på 9,1 millioner kroner mod de 13 millioner, kommunen havde udbudt det til, og den handel er Grundfos godt tilfreds med.

»Vi er meget glade. Vi synes, at vi gav et fair bud, og behandlingen af sagen har været fin,« mener kommunikationsdirektør Kim Skibsted, Grundfos.

Pumpekoncernens medarbejdere kommer dog ikke uden videre til at flytte skriveborde og computere ind i den tomme rådhusbygning. Den skal først renoveres og moderniseres, så den matcher standarden på virksomhedens øvrige lokaler.

»Det er ikke, fordi bygningen er dårlig. Den er skam fin, men den skal indrettes til vore medarbejdere, og det skal der investeres nogle penge i. Vi er jo kendt for, at den slags er i orden,« forklarer Kim Skibsted, der regner med, at investeringen kommer til at stå i et tocifret millionbeløb.

Hvornår bygningen står klar, så medarbejderne kan flytte ind, kan Kim Skibsted endnu ikke sætte dato på. Men han regner med, at renoveringen af huset snart kan skydes i gang.

»Jeg ved, at der allerede ligger nogle planer, og jeg regner med, at vi kan flytte ind i begyndelsen af 2009. Vi er jo ikke dem, der plejer at vente alt for længe,« konstaterer Kim Skibsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Annonce