Annonce
Rundt om Viborg

Grundlaget er der for købmandsbutikken i Sparkær

Michella Povlsen tiltrådte som købmand i februar, men havde inden da været konstitueret i stillingen hos Min Købmand i Sparkær. Arkivfoto: Morten Dueholm

Sparkær: Et fyldt forsamlingshus dannede torsdag aften rammen om den årlige generalforsamling for Sparkær Købmand Aps.

Traditionen tro fremlagde formanden Henrik Andersen sin beretning, ligesom selskabets revisor gennemgik regnskabet for 2018. Formanden roste den nye købmand Michella Povlsen for gode og positive tiltag i butikken, ligesom han understregede, at der nu er bevist et grundlag for en sund købmandsbutik i Sparkær trods et udfordrende år i 2018. Såvel formanden som den nye købmand takkede kunderne for opbakning og handel i butikken, meddeler bestyrelsen i en pressemeddelelse.

Fra bestyrelsen modtog Per Jensen samt Tina Gade genvalg. Ligeledes blev Christian Ishøi valgt ind i bestyrelsen som nyt medlem i stedet for Torsten Nielsen. Bestyrelsen har efter generalforsamlingen konstitueret sig således: Formand: Henrik Andersen, næstformand: Per Jensen, direktør: Lone Sørensen og sekretær: Tina Gade. Menige medlemmer er Mikael Olesen og Christian Ishøi, og fra erhvervsklubben sidder Lene Bækgaard og Tonny Jeppesen.

På trods af det store fremmøde var der ikke tilstrækkelige stemmer til at kunne gennemføre de varslede vedtægtsændringer. Derfor indkalder bestyrelsen til en ekstra generalforsamling onsdag den 29. maj klokken 19.00 - ligeledes i forsamlingshuset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce