Annonce
Bjerringbro

Gudenådalen inspirerer til kunst

Yvonne Roth Madsen tager ofte udgangspunkt i den omkringliggende natur, når hun tegner eller maler. Her er det en Kobbersneppe. Foto: Privat
Annonce

Ulstrup: Ulstruphallens kunstudvalg er igen heldige at kunne præsentere en flot udstilling. Denne gang med malerier, tegninger og keramik af lokal kunstner, Yvonne Roth Madsen.

Om sige selv siger hun:

- Jeg er en amatørkunster, som er så heldig at bo i Gudenådalen, nærmere bestemt Ulstrup. Her finder jeg inspiration til tegning og maling, fra den skønne natur som jeg er omgivet af.

Yvonne Roth Madsen har gået på Randers kunstskole og Brænderigården Viborg. Her lærte hun rigtigt meget, blandt andet at udtrykke sig igennem tegning, akryl og akvarel.

- Specielt fugle motiverer mig meget men også keramik har en stor interesse, siger Yvonne Roth Madsen, der fremstiller en del brugskunst og skulpturer.

For tiden fremstiller hun mange forskellige nisser.

- Jeg har i år været på drejekursus, hvor jeg har fået helt styr på at dreje fine skåle, som jeg farvedekorerer, fortæller hun.

Yvonne Roth Madsen har haft en del udstillinger igennem årene og nyder at få den feedback som hun blandt andet får igennem sin Facebook side "Ulstrupkunst.”

Udstillingen kan ses kan ses i Ulstruphallens åbningstider i august  og september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce