Annoncørbetalt indhold

Guide til de bedste boxmadrasser

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du er på udkig efter en ny madras til din seng, eller måske blot går og overvejer at investere i en ny madras, så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du en guide til de bedste boxmadrasser.

Vurderingen er lavet ud fra en boxmadras test hvor flere varianter af boxmadrasser er testet, og dermed er der fundet et udvalg af de bedste boxmadrasser.

Boxmadrasser er en af de mest populære former for senge - og det er den fordi den bidrager til at du sover godt og vågner frisk og veludhvilet, hver morgen. Samtidig så er god søvn afgørende for, at du kan fungere godt i din dagligdag.

Derfor er din seng, et af de vigtigste møbler, og faktisk også det sted hvor du tilbringer omkring en tredjedel af dit liv.

Valget af boxmadras skal altså ikke tages for givet, for det er vigtigt at finde den boxmadras der passer bedst til dig, så fasthed og komfort afstemmes efter dine behov.

Find den rette seng i en boxmadras test

En seng er en stor investering, og ikke et køb hvor du går på kompromis med kvaliteten. Kvalitet er derimod et vigtigt parameter, når du skal vælge en ny boxmadras, da den skal have god komfort og en lang levetid, så du kan bevare sengen i lang tid og stadig ligge godt i sengen mange år frem. I denne boxmadras test, er der taget udgangspunkt i to af de bedste boxmadrasser, som forhåbentlig vil gøre det lettere for dig, at vælge den bedste boxmadras til dig og din krop. Det er en personlig beslutning, at vælge seng, og det er derfor ikke sikkert, at de boxmadrasser der er udvalgt her på siden, er det rette valg for dig, men det er altid et godt udgangspunkt, hvis du læser en boxmadras test, før du køber.

I vurderingen af hvilke boxmadrasser der er bedst, er der kigget på følgende parametre: • Pris • Service (levering, garanti) • Valgmuligheder (størrelser, fasthed) • Fjedring

Venus bedst i test boxmadras

En af de boxmadrasser, udvalgt som bedst i test, er Venus boxmadrassen. Denne boxmadras yder formidabel støtte til kroppen og bidrager dermed til at bedre sovemiljø og position. Det der adskiller Venus boxmadrassen fra andre boxmadrasser, er at den har syv komfortzoner, hvor det typiske antal normalt er fem. Ydermere har denne boxmadras et dobbelt lag pocketfjedre, som ligeledes bidrager til en god liggekomfort. Fordelen ved denne type fjeder er, at din krop kun synker ned, der hvor der er behov for det. På den måde er de med til at støtte og aflaste kroppen yderligere. Endvidere er der placeret en særlig åndbar hybridskum mellem fjedrene, som effektivt leder fugt og varme væk fra kroppen, hvilket medfører at du kan bevare en behagelig temperatur i løbet af natten. Hvis du vil sikre dig de bedste betingelser for en god nattesøvn, så er en åndbar latex topmadras i kombination med boxmadrassen, at foretrække.

Hvad er komfortzoner?

Komfortzoner er specifikke områder i boxmadrassen, der støtter forskellige områder på kroppen og aflaster kroppen ved at have speciel hård affjedring i nogle zoner, mens der er en blødere affjedring i andre. De syv komfortzoner hjælper med at støtte de områder af kroppen, der er mest i brug i løbet af dagen, eksempelvis ryg, nakke, skuldre og hofter. Komfortzonerne er derfor også ideelle for dig, der lider af rygproblemer eller ofte er særligt træt i kroppen efter en lang dag, da ryggen støttes hver nat og medvirker til en god og rolig nattesøvn, hvilket medvirker til en frisk og veludhvilet krop hver morgen.

Nordkap - bedst til prisen boxmadras

Nordkap boxmadrassen er udvalgt til at være bedst til prisen, bl.a. testet ud fra madrassens høje kvalitet. Boxmadrassen har en ramme af otte centimeter massivt fyrretræ, hvilket gør den særligt stærk. Der er altså tale om en boxmadras, der er bygget til at holde mange år - den har altså en lang levetid. Boxmadrassen har, modsat Venus boxmadrassen, fem komfortzoner som støtter kroppen de rigtige steder, mens du sover. Madrassen er opbygget med to lag fjedre, som giver en særdeles holdbar konstruktion, der ligeledes er behagelig at ligge på. Den nederste fjederrække består af traditionelle Bonell fjedre, der sikrer madrassens stabilitet og garanterer en lang levetid. Omvendt ligger der øverst et lag moderne pocketfjedre, der former sig efter din krop, uafhængigt af hinanden, så du ligger bedst muligt og får en oplevelse af god komfort.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.