Annonce
Bjerringbro

Guldfest i Bjerringbro Idrætspark

En af de tre guldvindere, som til daglig spiller i BSV er Nikolaj Markussen, som her ses med sine to børn lige efter søndagens VM-finale. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Bjerringbro: De færreste, som har fulgt de danske håndboldherrers VM-triumftog på tv, har kunnet undgå at se de blå reklameskilte fra Grundfos rundt på håndboldbanernes bander og på gulvet.

Derfor er det helt naturligt, at Grundfos som hovedsponsor fejrer de tre 'lokale' guldvindere, nemlig de tre som spiller i Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold A/S Nikolaj Øris, Nikolaj Markussen og færingen Johan Hansen med en lille fest tirsdag.

De tre guldvindere er på en mini-tour rundt til hovedsponsorer samt Silkeborg Kommune. Før spillerne kommer til Bjerringbro Idrætspark, hvor Grundfos er vært ved guldfesten, er der et lignende arrangement hos Jyske Bank, Vestergade i Silkeborg med start klokken 14.30.

Ved begge arrangementer er der adgang for alle interesserede og mulighed for at tage fotos og få en autograf.

Foruden de tre spillere, som i øjeblikket spiller for BSV, har flere andre i tidens løb spillet for BSV. Den eneste af de tre, som er helt lokal er Nikolaj Øris, idet han er vokset op i Bjerringbro og har gået i skole her, hvilket også gælder for en anden af VM-holdets store profiler nemlig Rasmus Lauge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Ingen motocrossbane på Bjerring Hede

Annonce