Annonce
Sport

Gult kort fik stor betydning i tæt lokalopgør

Alhedens IF og Ravnsbjerg/Løgstrup delte pointene i tirsdagens sene kamp. Arkivfoto: Jens Thaysen

Serie 2: I serie 2 ligger Alhedens IF og Ravnsbjerg/Løgstrup denne sæson meget tæt. Blot et enkelt point skiller holdene ad, og tirsdag aften skulle mandskaberne kæmpe indbyrdes om puljens fjerdeplads.

Det blev et tæt opgør på Alhedens kunstgræsbane, hvor de to hold efter en hård kamp måtte deles om pointene, og stillingen derfor forblev uændret. Ravnsbjerg/Løgstrup holder Alhedens under sig med et enkelt point og en kamp mere i baghånden.

- Jeg står lidt med en bitter smag i munden. Vi førte 2-1 indtil fem minutter før tid, og på grund af et dumt gult kort fik de udlignet, og kampen endte uafgjort, sagde Ravnsbjerg/Løgstrup-træner Rasmus Dudeck efter kampen.

I Alhedens omklædningsrum var stemningen noget bedre, for her var holdet godt tilfreds med resultatet efter en, i deres øjne, lige kamp.

- Hvis vi ser på kampen over 90 minutter, så synes jeg, det er et fair resultat. Ravnsbjerg/Løgstrup var bedst i første halvleg, og vi var bedst i anden. Kampen vekslede hele tiden, og der blev gået til vaflerne, sagde Alhedens-træner Søren Offersen.

Annonce

Kampafgørende

Det var generelt ikke nogen chancerig kamp, de 55 tilskuere i Frederiks var vidne til. Ingen af holdene formåede at score i første halvleg, men i anden bragte hjemmeholdet sig foran 1-0, inden Ravnsbjerg/Løgstrup først fik udlignet og derefter kom foran 2-1.

Men et gult kort ti minutter før tid til Ravnsbjerg/Løgstrups Asger Fjeldsted, for at smide bolden væk efter dommeren havde fløjtet, fik store konsekvenser for kampen.

- Det blev kampafgørende, at vi fik dét gule kort, desværre. Hvis ikke vi havde fået det gule kort, så er jeg sikker på, vi havde kørt sejren hjem. Men hvis og hvis... Det er bittert, synes jeg, sagde Rasmus Dudeck, der følte, at Ravnsbjerg/Løgstrup sad på spillet i anden halvleg.

Den opfattelse var Søren Offersen ikke enig i, han mente, at det uafgjorte resultat afspejlede kampen fint.

- I de sidste 10 minutter gik begge hold efter at vinde. I begge ender var der lige-ved-og-næsten-chancer, men den endte uafgjort, og det er fair, sagde han.

Alhedens IF - Ravnsbjerg/Løgstrup 2-2 (0-0)

Fodbold, serie 2, herrer

Mål: 1-0 Christian Bräuner (55.), 1-1 Gustav Lange (65.), 1-2 Asger Fjeldsted (70.), 2-2 Alexander Knudsen (80.)

Gule kort: Alhedens IF 1, Ravnsbjerg/Løgstrup 2

Kampens spiller Alhedens IF: Christian Ekholm

Kampens spiller Ravnsbjerg/Løgstrup: Frederik Meedom/Asger Fjeldsted

Tilskuere: 55

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce