Annonce
Bjerringbro

Gymnasium er med på messe for første gang: Vil fortælle om nye tiltag

Bjerringbro Gymnasium er med på messen for allerførste gang, og uddannelsesleder Klaus Daugaard og rektor Dorte Gade vil står klar til at fortælle om blandt andet skolens nye HF-uddannelse. Arkivfoto: Morten Pedersen

Til den kommende Bjerringbro-messe kan du blandt mange andre i år møde det lokale gymnasium, som har en helt ny uddannelse at fortælle om.

Bjerringbro: Byens messe har vokseværk.

Igen i år vil en lang række lokale aktører være med på Handels- og Familiemessen for allerførste gang. En af dem er Bjerringbro Gymnasium.

Fra gymnasiets side lægger man ikke skjul på, at man deltager i messen for at fortælle gæsterne - og potentielle elever - om sin nye HF-uddannelse.

- Vi er nogle lærere og ledere på messen i løbet af dagen, men også nogle elever, som kan fortælle om alt det, man kan få på Bjerringbro Gymnasium - herunder de nyeste tiltag, siger gymnasiets rektor, Dorte Gade.

Nye tiltag er der sådan set nok af på den lokale ungdomsuddannelsesinstitution. Gade nævner den nye internationale linje BeGlobal, hvor gymnasiasterne kan fordybe sig i sprog og samfundsfag på højt niveau - og hvor de blandt andet skal en tur til New York.

Annonce

Hør om HF

Et af de mest markante nye tiltag, gymnasiets udsendinge glæder sig til at fortælle messens deltagere om, er den helt nye HF-linje, som begynder til august.

Efter at have haft det på ønskelisten i flere år fik Bjerringbro Gymnasium i slutningen af sidste år endelig lov til udbyde den toårige HF-uddannelse, som er blevet til i samarbejde med Viborg Gymnasium og HF.

Lederen af den nye uddannelse, Klaus Daugaard, som er sergent ved Forsvaret og selv underviser i historie og idræt, vil også være til stede ved messen i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter. Han kan blandt andet fortælle om HF's to linjer Uniform og Society & Health.

Messen slår dørene op søndag den 3. marts - og i den forbindelse skal det nævnes, at tilmeldingsfristen til det lokale gymnasium er fredagen inden da, nemlig den 1. marts.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce