Annonce
Rundt om Viborg

Gymnastikforening har holdt den udskudte generalforsamling

Den nye bestyrelse i Fjends Gymnastikforening efter generalforsamlingen. Privatfoto
Annonce

Stoholm: Bestyrelsen er på plads og klar til et nyt gymnastikår, efter at Fjends Gymnastikforening for nyligt afholdt den årlige generalforsamling, der ellers skulle have været holdt i april, men som naturligvis måtte aflyses som følge af coronaen.

På generalforsamlingen blev der blandt andet gjort status for en sæson, hvor især netop coronaen har sat sine spor i form af blandt andet en aflyst opvisning. Det kunne også ses på regnskabet, der viste et mindre minus i år. Overordnet set er det dog stadig en sund og god forening, og der er et godt udgangspunkt at starte op på i den kommende sæson, skriver bestyrelsen på gymnastikforeningens hjemmeside.

På generalforsamlingen var der genvalg til bestyrelsen til Sissel S. Jørgensen og nyvalg til Anders Bech og Henrik Thoft Kærsgaard. Generalforsamlingen betød også et farvel til formand og kasserer Trine Tolstrup og næstformand Mette Lene Thomsen, der ikke ønskede at genopstille.

Foreningen og bestyrelsen siger dem begge to stort tak for den indsats, de har leveret for foreningen på de forskellige poster, de begge har bestridt i årenes løb.

Den nye bestyrelse har konstitueret sig på et efterfølgende møde med Sissel S. Jørgensen som formand, Anna Köser Ravnborg som næstformand og Anders Bech som kasserer.

Det er således en ny bestyrelse med både friske og rutinerede kræfter, der er klar til at tage arbejdshandskerne på og videreføre det gode arbejde i gymnastikforeningen, så der fortsat er et attraktivt tilbud og en aktiv gymnastikforening i mange år frem, skriver bestyrelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Nærværende ledelse er afgørende

Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce