Annonce
Sport

Håb om tilskuere til semifinale-opgør: - Det er den eneste rigtige beslutning

Der er glæde i VHK-lejren over udsigten til muligvis at spille foran tilskuere igen. Her er det dog et mål, som fejres. Foto: Johnny Pedersen
Semifinaleopgørene i kvindehåndboldligaen er rykket, hvilket åbner en mulighed for, at der kan komme tilskuere til kampene.

Håndbold: Viborg HK's næste kampe i jagten mod DM-titlen er semifinaleopgørene mod Herning-Ikast Håndbold.

Oprindeligt skulle kampene allerede spilles i den kommende uge, men kampene er blevet rykket en uge efter aftale med de fire semifinale-klubber. Det er blevet gjort, da der er håb om, at det efter den 6. maj vil være muligt at lukke håndbold-fans ind i hallerne.

Håbet skyldes, at næste fase af  genåbningen efter planen skal igangsættes torsdag den 6. maj. Og der er tilskuere til håndboldkampene angiveligt i spil.

Annonce

VHK-cheftræner Jakob Vestergaard er - naturligvis - glad for beslutningen.

- Det er den eneste rigtige beslutning, og vi glæder os til at give noget tilbage til vores tilskuere og sponsorer, når i hvert fald nogle af dem får lov til at komme i hallen.

- Jeg håber, at tilskuere betyder, at vi kan give den endnu mere gas på banen. De giver os et adrenalinsus i både medvind på hjemmebane og i modvind på udebane. Vibocold Arena har været en god bastion for os i denne sæson, og det er vigtigt at få tilskuerne tilbage til kampe, som jeg forventer kan blive afgjort på de små marginaler.

- Tilskuerne viser, at vi står sammen i Viborg, og det giver os en følelse af samhørighed og uovervindelighed, siger Jakob Vestergaard.

Også de to VHK-profiler og landsholdsspillere Kristina Jørgensen og Ida Marie Dahl glæder sig til forhåbentlig snart at kunne mærke fansenes opbakning igen til kampene. Det fortalte de efter kampen mod Odense Håndbold lørdag eftermiddag.

-  Det vil jo betyde helt sindssygt meget. Altså det vil virkelig være optur, at få lov til at spille kampe i Vibocold Arena igen med vores faste tilskuere. Det kommer til at være helt fantastisk, hvis det kan lade sig gøre, siger Ida Marie Dahl.

- Jamen det kunne være så fedt. Det er godt nok længe siden, at vi har spillet foran tilskuere. Jeg kan næsten slet ikke huske det længere. Jeg håber virkelig, at vi kan få nogle Viborg-fans i hallen - det har jeg godt nok savnet, siger Kristina Jørgensen.


Jamen det kunne være så fedt. Det er godt nok længe siden, at vi har spillet foran tilskuere. Jeg kan næsten slet ikke huske det længere. Jeg håber virkelig, atvi kan få nogle Viborg-fans i hallen, fordi det har jeg godt nok savnet.

Kristina Jørgensen, VHK


Det første semifinale-opgør for VHK's vedkommende er nu skemalagt til at blive spillet den 12. maj. Der er det dog på udebane. Hjemmekampen spilles den 15. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stor fed camembert af lyd i Tinghallen

Sport

Får fuld værdi for pengene - endnu en hovedsponsor forlænger aftalen med Viborg HK

Annonce