Annonce
Sport

Håbet lever, men fanklub forventer ikke oprykningsfest

Det er flagene her, som man kan få på lørdag. Arkivfoto: Morten Pedersen
Hvis alt flasker sig for Viborg FF kan klubben sikre sig oprykning på lørdag.

Viborg: På lørdag skal Viborg FF møde Fremad Amager i sidste runde af årets 1. division. En sejr i den kamp og et pointtab til Silkeborg i kampen mod Nykøbing på hjemmebane vil betyde, at Viborg igen kan kalde sig for en superliga-by.

Ser man på, hvad der ellers er sket af mirakler i fodboldverdenen i denne sæson, virker det ikke urealistisk. Er man omvendt en smule mere realistisk, kan man nok godt se, at pilen peger mod to playoff-kampe mod Hobro i næste uge.

Troen og håbet kan man dog altid have, og det har de også i fangruppen The Green Pride. Her fortæller kasseren, Henrik Marager, at man naturligvis kommer og støtter, men ellers ikke har de store planer.

- VFF gør selv en masse og ligger op til fest, men vi har ikke rigtig de store muligheder for det. Vi har tidligere haft et sted at varme op før kampene, men det er snart en del år siden, så vi kommer og støtter, men har ellers ikke forberedt det store, siger han.

Skulle VFF-fansenes ønsker gå i opfyldelse og resultaterne flaske sig, er kasseren da heller ikke i tvivl om, at der nok skal komme fest.

- Der er jo ikke nogen grund til at dække op til fest, hvis der ikke er noget at fejre, men skulle vi gå hen og rykke op på lørdag, er jeg ikke i tvivl om, at der er rigtig mange, som er klar til at feste, siger han.

Også ovre på den anden langside håber man på god stemning. Her står Grøn Fight, som har Aase Wessel Tromborg som formand, og hun opfordrer også til støtte.

- Ud over at prøve at skabe den bedste stemning og bakke Syd op, så opfordrer vi også til, at dem der har mulighed for og lyst til det mødes på Ølluminati, så vi kan lægge en taktik, siger hun.

Annonce

Overskydende flag gives væk

Hvis man husker tilbage til hjemmekampen mod Silkeborg den 21. oktober sidste år, vil man måske huske, at det blev til et enkelt point. Man vil måske også huske de flotte spillekort, som prydede den ene tribune bag målet.

Disse spillekort, som egentligt er flag, er det nu muligt selv at komme i besiddelse af. Det vil nemlig være muligt at anskaffe sig et af disse flag, hvis man møder op ved indgangen til sydtribunen mellem klokken 13-13.15. Det skriver Shamrock Ultras, som har lavet flagene, på Facebook.

Så er man interesseret i flag eller billige øl og sodavand handler det om at komme tidligt på stadion lørdag, for udover udsigten til et flag, byder VFF også på halv pris på øl og sodavand i tidsrummet 12.45 til 13.15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Viborg FF

Christian Sørensen efter to kampe og et point: - Lang pause er ingen undskyldning

Annonce