Annonce
Håndbold

Håndbold for tøsedrenge: Viborg FH taber stort efter pinlig halvleg

Viborg FH tabte med otte mål i Skjern. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Viborg FH's bedste U17-drenge leverede en skrækkelig første halvleg, da de torsdag aften mødte Skjern Håndbold, som uden problemer kunne sætte to point ind på kontoen.
Annonce

1. division A: Det nye årti startede ellers noget så forrygende for Viborg FH, der tidligere på ugen hentede en flot sejr hjemme mod AGF/Viby. Torsdag aften kom U17-drengene så en tur ned på jorden, da de qua en ekstraordinært dårlig første halvleg måtte se sig besejret med 27-19 ude mod Skjern.

Da de to hold gik til pause, var viborgenserene nede med hele 17-8, og selvom målmand Ian Rusanoff kom ind og tog godt fra, formåede VFH ikke at komme tilbage i opgøret trods en udmærket anden halvleg. De første 30 minutter blev afgørende, og det var da også det helt store nedslagspunkt efter kampen.

- Vi spillede som en flok tøsedrenge. Vi turde slet ikke at spille håndbold. Det var langsomt og uinspireret, fortalte VFH-træner Ole Bitsch, der ikke havde meget godt at sige om spillernes indsats i første halvleg.

- Det var helt og aldeles uacceptabelt. Det var langt under lavmålet, hvad vi præsterede i dag. Det kan vi overhovedet ikke være bekendt, sagde Ole Bitsch, som talte med store bogstaver under pauseteen i omklædningsrummet.

- Jeg må indrømme, at jeg aldrig har været så sur i min VFH-tid. Vi er simpelthen for dygtige til at præstere sådan her, og det er vi for ærekære til at acceptere. Selvom drengene kun er 16-17 år, så har vi en klar forventning om, at de byder ind med noget mere, end de gjorde i dag.

VFH fik samlet sig op i pausen, og anden halvleg blev sågar vundet med en enkelt pind. Og selvom Skjern givetvist er et af rækkens bedre hold, så er det et mandskab, som VFH til hver en tid skal kunne spille op med.

- Vi endte med at byde dem op til dans, og det viste os, at Skjern er et hold, som vi skal spille lige op med. Med til historien hører, at vi brændte et hav af chancer og seks straffekast på en dygtig Skjern-keeper. Det er en del af forklaringen, men uanset hvad kan vi ikke være første halvleg bekendt, slog Ole Bitsch fast.

Viborg FH har nu spillet to kampe i 1. division A, hvilket har kastet to point af sig.

Skjern Håndbold - Viborg FH 27-19 (17-8)

Håndbold, U17-drenge, 1. division A

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Udland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Annonce