Annonce
Rundt om Viborg

Håndboldafdeling inviterer på en gå- eller løbetur

Man kan gå en tur den 7. marts og samtidig give penge til arbejdet i håndboldafdelingen. Arkivfoto: Jens Thaysen/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Annonce

Ørum: Ørum IF Håndbold har fundet på en måde at få alle folk i Ørum-området ud at løbe eller gå, samtidig med at de støtter børne- og ungdomsarbejdet i håndboldafdelingen.

Ørum IF Håndbold inviterer til virtuel bevægelse, som det kaldes, søndag den 7. marts mellem klokken 10 og 14. Tanken er, at man tilmelder sig med sine venner eller familie til en gå- eller løbetur. Samtidig er håndboldudvalget online og står klar med opvarmning, heppekor og gode præmier, som fordeles ved lodtrækning.

Man kan tilmelde hold på op til fem personer. Prisen for at deltage er 50 kroner per voksen og 25 kroner per barn under 18. år, og som nævnt går overskuddet til børne- og ungdomsarbejdet.

Man skal være færdig inden klokken 14, og man bestemmer selv længden på ruten. Under løbet kan man uploade billeder fra turen, og der vil være præmie til den bedste udklædning. Deltagerne skal naturligvis overholde de gældende corona-retningslinjer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Annonce