Annonce
Alarm 112

Håndværker idømt fængsel for sprit- og narkokørsel: Påstod at han sov i bilen

30 dages ubetinget fængsel og en bøde på 11.500 kostede det en ung mand fra Sjælland, da han i april forrige år blev taget bag rattet i Løgstrup med en alt for høj promille. Arkivfoto: Preben Madsen.
En 26-årig mand fra Sydsjælland blev for knap to år siden snuppet af politiet på en p-plads i Løgstrup. Han forsøgte at bilde politiet ind, at han bare tog sig en lur - nu er han blevet dømt.

Løgstrup: Det har kostet en sjællandsk håndværker dyrt, at han en aften i april 2019 blev fundet af politiet i en bil med en varm motorhjelm på en villavej i Løgstrup.

Nu er han nemlig blevet idømt 30 dages ubetinget fængsel for spritkørsel, narkokørsel og besiddelse af knap et gram metamfetamin.

Klokken var 20.45 den aprilaften, da to betjente fandt den 26-årige mand på parkeringspladsen på Fægteborgbakken i Løgstrup.

Bilens kølerhjelm var lun, den 26-årige mand sad i førersædet med selen fastspændt, og nøglen sad i tændingen. På trods af det påstod manden, at han blot havde siddet i bilen og taget sig en lur med en kammerat, som af uransagelige årsager var forsvundet.

Den forklaring gav rettens dommere ikke meget for.

Annonce

Pæn bøde

Han blev derfor dømt for alt det ovenstående.

Blodprøven, som blev taget samme dag i april forrige år, viste, at hans alkoholpromille var næsten fire gange så høj som de 0,5, den maksimalt må være, hvis man har tænkt sig at køre bil.

Med til den én måned lange ubetingede fængselsstraf følger, at den 26-årige skal betale en bøde på 11.500 kroner.

Derudover bliver han frakendt kørekortet i otte år - altså frem til begyndelsen af 2029.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ungdomspræst og afgået Mercantec-direktør vil i byrådet: Parti præsenterer nye kandidater - igen

Annonce