Annonce
Viborg FF

Hård tid for angriber – men han bevarer sit gode humør

Christian Moses vil ikke lade sig gå på af, at han ikke har fundet en ny klub og synes langt fra fast spilletid i Viborg FF. Foto: Danni Kristensen
Det er en hård tid for Christian Moses, der har været langt fra spilletid i Viborg og gerne ville have været skiftet til en anden klub. Men han er stadig i Viborg og prøver at holde humøret oppe.
Annonce

Side: Christian Moses er inde i en ret hård periode i sin fodboldkarriere.

Angriberen fra Sierra Leone har i længere tid været rigtig langt fra spilletid hos Viborg FF, og indtil videre er to forsøg på at spille sig til kontrakter med islandske klubber mislykkedes.

- Jeg har gjort alt, hvad jeg kunne – og i løbet af det første prøveophold scorede jeg også i en kamp, men jeg fik ikke rigtig besked om, hvorfor det ikke blev til noget. Det var først senere, at jeg kunne læse, at jeg havde gjort det godt, men ikke var den type angriber, som de skulle bruge, siger Christian Moses om det første ophold i Island.

- Det er fair nok. Det er sådan livet er, og lige nu er det hårdt. Jeg er fra Afrika, og som afrikaner skal man være mentalt stærk og huske, at det ikke er enden på livet, bare fordi man har modgang, siger han.

- Jeg kan ikke tillade nogen at stjæle min glæde. Jeg vælger den sti, hvor jeg stadig smiler. Jeg vil ikke vælge den stil, hvor jeg skal være trist og frustreret. Jeg vil vælge stien for vindere, og en vinder vil jeg altid være, siger han

Annonce

Opfylder sin kontrakt

Han kan ikke helt forstå, hvorfor han er gledet så meget i baggrunden hos VFF, men han accepterer, at det er klubbens beslutning, hvilke spillere der skal satses på.

- Det er hårdt, men det er bare en del af mit liv og min rejse, og det må jeg acceptere. Nogle gange går det opad – andre gange ned. Men jeg føler ikke, at jeg er en fiasko. Jeg tror stadig på mig selv og det stykke arbejde, jeg yder. Jeg skal holde hovedet oppe og blive ved med at presse mig selv til at præstere, siger Christian Moses, der dog ikke tror ret meget på, at han er rykket tættere på spilletid på trods af skaden til Alassana Jatta.

Han håber dog, at han kan byde ind med noget andet, da han mener, at Jatta, Albion Avdijaj og han selv er tre forskellige typer, som VFF kan bruge i forskellige situationer.

- Uanset hvad, så skal jeg nok være her. Jeg er på kontrakt, og jeg vil passe mit arbejde ved at være her på træningsbanen og gøre mit bedste hver dag, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Landbrugets CO2-udledning

Annonce