Annonce
Sport

Hæder og nye ponyer til Tougaard Rideklub

På billedet ses de fire piger Josefine Nørup-Nielsen, Filippa Jæger Jensen, Malou Birkemose og Mille Bækby Hansen, som vandt holdmesterskabet i dressur. Mesterskabet i spring blev vundet af Stine Korsgaard Navntoft. Foto: Tougaard Rideklub
Annonce

Ridning: Rideklubben Tougaard har det godt for tiden. Ikke nok med, at klubben har sikret sig det individuelle distriktsmesterskab i spring for ponyer samt holdmesterskabet i dressur for ponyer, har klubben også været nødt til at starte flere hold, da efterspørgslen har været kæmpe stor.

- Jeg er så glad og stolt af, at vi på to måneder med holdundervisning allerede kan melde næsten fyldte hold - der er dog stadig ledige pladser, siger klubbens formand Anne Stampe Olesen, som også glæder sig over den diversitet der er i klubben, da man har kunnet fastholde de mange voksenryttere.

Med de mange nye hold, har rideklubben også været nødt til, at få nye ponyer i folden. Derfor kan klubben nu sige velkommen til Geert og Mormor - som begge går en spændende tid i møde med fodbad, massage, godbider og meget andet, da både ponyer og børn skal lære hinanden at kende.

- Vi ved, at en stor del af hesteoplevelsen sker i stalden, og vi ved hvor vigtigt det er at få lov til at nusse og hygge med ponyerne. For mange børn er det vigtigere end selve ridningen, siger klubbens underviser Janne Seeberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

VFF sætter sig tungt på førstepladsen - slår Silkeborg i topopgør

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce