Annonce
Sport

Højer bliver U21-landsholdets nye assistent

Steffen Højer er blevet præsenteret som assistent for det danske U21-landshold. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Den tidligere Viborg FF-cheftræner Steffen Højer bliver assistent for det danske U21-landshold.

Viborg: Det er kun nogle få uger siden, at Steffen Højer blev fyret som cheftræner for Viborg FF, men han skulle ikke gå længe uden job.

Steffen Højer er onsdag formiddag blevet præsenteret som assistenttræner for det danske U21-landshold, som fremover skal trænes af Albert Capellas, som tidligere har været assistent i Brøndby.

- Det motiverer mig voldsomt, at komme til at arbejde med et kuld meget talentfulde spillere, og forhåbentlig sikre at de når det næste niveau i deres udvikling. Derudover bliver det rigtig godt at arbejde tæt med Albert Capellas, som er en ekstremt spændende træner og som har meget erfaring at byde ind med i arbejdet med dansk fodbold. Sidst men ikke mindst vil jeg gøre mit til, at vi også om to år er med til en slutrunde, siger Steffen Højer til dbu.dk.

Også den nye spanske U21-landstræner ser frem til samarbejdet.

- Jeg er glad for, at Steffen har sagt ja. Han vil sammen med resten af staben være en nøgleperson i arbejdet med både spillere og klubber med hans indgående viden til dansk klubfodbold og hans ideer om hvordan fodbold skal spilles ligger tæt op ad mine egne. Så det er et samarbejde, jeg ser meget frem til, siger Capellas.

Den tidligere superligatopscorer blev fyret i starten af juni, da det stod klart, at Viborg FF for anden sæson i træk ikke rykkede op i Superligaen.

Steffen Højer var cheftræner i VFF i næsten to sæsoner og har inden da bestridt flere forskellige poster i VFF, hvor han også spillede en stor del af sin aktive karriere.

Første opgave for det nye trænerteam er en testkamp mod Ungarn og en kvalifikationskamp mod Rumænien i kvalifikationen til EM i Ungarn og Slovenien i 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce