Annonce
Sport

Højer: Stort nederlag kan vise sig at blive en gave

Steffen Højer var fattet trods det store nederlag mod HSV. ArkivFoto: Morten Pedersen

Steffen Højers tropper havde en rigtig skidt lørdag i Tyskland, hvor Hamburger SV vandt med 6-2. Men den løftede pegefinger kan ifølge træneren vise sig at være en gave.

Hamborg: Steffen Højer havde trods lørdagens nederlag på 6-2 til HSV overskud til at smile til folkebladets udsendte, da han kort havde evalueret indsatsen med spillerne i omklædningsrummet.

Der havde ellers ikke været meget at smile af, da VFF især i første halvleg blev spillet fuldstændigt rundt af et overraskende stærkt tysk hold.

- Efter 31 minutter stod der 5-0, og det har jeg vist aldrig prøvet tidligere. Der er ingen tvivl om, at vi mødte et godt hold, som virkelig spillede os ud af banen på den her kunstbane. Men jeg vil også sige, at det var helt forfærdeligt forsvarsmæssigt i store perioder, sagde Steffen Højer, som pegede på dårlige clearinger og sløset opdækning.

- Vi lavede alle de børnefejl, som man bare ikke må lave. Dem lavede vi mange af. Så den var hård at komme videre på, sagde træneren, som dog følte, at VFF fik reddet lidt af æren i anden halvleg.

Forud for kampen havde han indikeret, at han ønskede at se en helstøbt god indsats, men det stik modsatte skete.

- Den slags sker desværre i fodbold. Jeg har selv tabt 8-1 i en superligakamp, og det sker bare. Men det kan vise sig at være en gave for os, at det sker nu.

- Der er meget læring i den her kamp. Var det nu sket om 14 dage i Næstved, så havde det været noget rigtig møg, sagde træneren, som ikke kunne undgå at bemærke, at flere end 50 VFF-fans havde taget turen syd for grænsen for at bakke op.

- Det var vanvittigt flot, og de stod og råbte "superliga" efter kampen. Det er der, vi skal hen, men der er et stykke vej endnu. Og det her var en løftet pegefinger, sagde træneren.

Bliver du bekymret efter at have set det her?

- Nej ikke bekymret. Men det ærgrer mig, at der er flere spørgsmål end svar efter den her kamp. Jeg havde håbet, at det var omvendt. Før kampen havde jeg sagt, at det ikke var sikkert, at dem, som startede i dag, også starter om 14 dage - og nu er det endnu længere end langt fra sikkert, sagde træneren, som så flere spillere komme ind og levere ganske godt efter pausen.

To af de spillere, som dog også udgik hurtigt af kampen igen, var Tobias Bech og Oliver Thychosen, og det gjorde bestemt ikke trænerens humør bedre.

- Det har bare været en dårlig dag. Nu håber vi ikke, at det er noget slemt med de to. Men et nederlag på 6-2 og et par skader er bestemt ikke godt, men det var desværre virkeligheden for os i dag.

- Vi har tabt en træningskamp, og det skal vi lære af. Vi har alle sammen svært ved at acceptere nederlag, og nu skal vi håndtere det her og lære af det, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

'Ny beboer i opgangen' snød sig ind hos 92-årig

112

Tyv stak af med smykker og mærkevare-ure

Annonce