Annonce
Viborg

Højskoleforstander: Alle vinder i svømmehalsagen

Idrætshøjskolens forstander Erling Joensen synes, at politikerne i Viborg har truffet den bedste beslutning ved at placerere en ny svømmehal ved højskolen.
Idrætshøjskolens forstander glæder sig over, at ny svømmehal bliver bygget sammen med skolens eksisterende hal, men mest udtrykker han tilfredshed med, at alle bliver vindere.
Annonce

Viborg: I sagens natur satser Idrætshøjskolen Viborg på, at skolens kamp om de unges gunst bliver nemmere, når den om nogle år kan fortælle, at der sammen med højskolen er et stort svømmeanlæg.

- Naturligvis vil vi udnytte den mulighed, og vi ser for os, at vi kan blive den højskole i Danmark, der kan tilbyde de bedste forhold for unge, der dyrker en eller anden form for svømning, siger skolens forstander Erling Joensen.

Han føjer til:

- Men det vigtigste for mig er, at beslutningen i mine øjne er bedst for Viborg og for svømmesporten. Det er også meget positivt, at man udvikler Houlkær ved at bygge en gymnastikhal. Det er kloge politiske beslutninger i mine øjne.

Erling Joensen er på det rene med, at ingen nu om dage får noget gratis.

- Naturligvis er vi helt med på, at vi skal bidrage. Det skal svømmeklubben jo også. Vores bidrag kunne være, at vi får renoveret omklædningsfaciliteterne, siger forstanderen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

S slækker på udlændingepolitikken

Annonce