Annonce
112

Hørte et brag og fandt bilen i brand: Overbevist om at den er påsat

Bilbranden blev anmeldt klokken 21.56, og kort tid efter var brandfolkene på stedet og fik slukket flammerne. Foto: Adam Liebach.
Onsdag før klokken 22 brød en bil i brand på Mågevej i Viborg. Politiet er overbevist om, at branden var påsat.

Viborg: Onsdag aften omkring klokken 21.40 parkerede en bilejer sin Peugeot på Mågevej i Viborg. 10 minutter senere hørte han et brag og en bil, som gassede op. Da han gik ud på vejen og kiggede, kunne han se, at hans bil var trillet 50 meter ned ad vejen og brudt i brand.

Kort tid efter var både politi og brandvæsen på stedet, og torsdag morgen lyder det fra lokalpolitiet, at man er overbevist om, at branden var påsat. Brandvæsnets indsatsleder, Vagn Erik Jensen, fortæller, at bilens kabine brændte voldsomt, da mandskabet kom til stedet kort tid før klokken 22.

Det stod hurtigt klart, at den bil, der gassede op, blev kørt af en lokal kvinde, som havde set, at mandens bil brændte. Derfor havde hun skyndet sig ud for at fjerne sin egen bil.

Politiet fik lejlighed til at tale med kvinden, som fortalte, at hun ikke så vedkommende, der angiveligt skulle have antændt mandens Peugeot. Bilens ejer, en ung mand fra Viborg på 21 år, var ikke meget for at tale med betjentene på stedet.

Bilen vil i løbet af de kommende dage blive undersøgt af politiet.

Ifølge brandvæsnet var der ved bilbranden ikke fare for hverken mennesker eller bygninger. Brandfolkene havde inden for kort tid flammerne under kontrol, og efterfølgende fejede de knuste ruder og glas sammen, før de igen kunne forlade stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rundt om Viborg

Afviser igen Apple-indblanding: Mail puster til konspirationsteori om Tjele-vindmøllerne

Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Viborg FF For abonnenter

Flere mandetimer til fysisk træning skal hjælpe unge spillere med vanskeligt spring

Rundt om Viborg

Konservative vil ikke lade sig presse: Siger nej til vindmøllepark

Annonce