Annonce
Viborg

Høstfest med politik og forårsruller

Der var dækket op til 60, men det væltede ind med gæster til Nyttehavernes Høstfest på Ellekonebakken, så hurtigt måtte der hentes 20 ekstra stole ind. Foto: Morten Pedersen.

Kommunalvalget nærmer sig, og mange har måske ikke taget stilling. I dag fik de chancen for en uformel snak med en politiker, da der var høstfest i Ellekonebakkens Nyttehaver.

Annonce

Der var dækket op til 60, men i løbet af fem minutter blev der gjort plads til endnu to små borde, hvor tyve ekstra siddepladser blev etableret.

Det væltede nemlig ind med gæster til Ellekonebakkens årlige Høstfest lørdag, hvor gæsterne kunne smage alt lige fra ungarnsk suppe til vietnamesiske forårsruller og stegt dansk flæsk med persillesovs. Og derudover kunne man også få sig en sludder med en lokal politiker.

»Høstfesten holdes hvert år, men i år er der inviteret nogle politikere i anledning af kommunalvalget. Det er der fordi, vi håber, at man her kan få konkret viden om politik på en afslappet måde. Det er nemmere at spørge om noget hen over en forårsrulle, end at skulle spørge om noget i en paneldebat,« forklarede Liane Wagner fra Det Boligsociale Fællesskab, der er en af arrangørerne.

Annonce

Gensyn med beboerne

Blandt gæsterne var Liz Dueholm, der stiller op for Enhedslisten. Hun glædede sig over arrangementet, som for hende også var et gensyn med mange af beboerne.

»Jeg har tidligere været leder af flygtningebørnehaven, så jeg kender mange af børnene og deres forældre. Desuden er jeg selv udlænding - jeg er fra Skotland - så jeg har også interesse i integration. Men fordi jeg har haft tilknytning til stedet her, glæder det mig meget at komme i dag og se, at det er en succes,« sagde hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce