Annonce
Rundt om Viborg

Hallen i Mønsted får motionscenter: - Det ville være dumt ikke at gribe chancen

Bodycyclingholdet i Østfjendshallen skal i stedet træne i opvarmningsrummet, så rummet her kan blive til et motionscenter. Arkivfoto: Morten Dueholm
I det nye år åbner et nyt motionscenter i Østfjendshallen i Mønsted. Håbet er at få 150 medlemmer.

Mønsted: Østfjendshallen i Mønsted åbner nyt motionscenter i det nye år. Planen er, at motionscentret åbner den første dag i 2020 - nemlig den 1. januar.

Motionscentret skal indrettes, hvor man siden 2012 har haft spinningcykling - eller bodycycling, som det hedder. Cyklerne holder flyttedag, mens det godt 80 kvadratmeter store rum skal sættes i stand og males hvidt, lige som der skal vinduer i ud til parkeringspladsen, fortæller halinspektør Frank Mikkelsen.

- Væggene skal vandskures og males hvide, så rummet kommer til at virke lidt større. Redskaberne, som lejes og leases, kommer den 12. december, så vi kan blive klar til start den 1. januar, siger Frank Mikkelsen.

Beslutningen om at etablere det nye motionscenter kommer som følge af, at ægteparret Bettina og Henrik Virenfeldt i sommer satte motionscentret Daugbjerg Motion til salg, og efter at de har meldt ud, at de vil videre til noget andet.

- Vi har ikke ønsket at konkurrere med Bettina og Henrik og Daugbjerg Motion, men når de nu selv har meldt ud, at lokalerne står til salg, så ville det være dumt ikke at gribe chancen. Jeg har allerede fået positive meldinger blandt andet fra ældre, der plejer at tage til Daugbjerg. Og for dem gælder det jo om at holde sig i gang. Og vi skal jo også udvikle os, siger Frank Mikkelsen.

Annonce
Sådan kommer det nye motionscenter til at se ud. Illustration: Østfjendshallen

Hjælp fra sponsorer

Det nye motionscenter indebærer også en pæn investering for hallen, men hallen får igennem sponsorer også hjælp til at forbedre tilbuddene, og man har tidligere investeret i nye bander og blandt andet nye mål. Denne gang investerer man altså i det nye motionscenter blandt andet med hjælp fra sponsoraterne.

- Der er ikke mere haltid at give af, og skal vi tjene lidt til bundlinjen også i forhold til vores planer om at bygge til, så kræver det enten, at prisen på haltiden skal op eller, at vi finder på noget nyt. Og det er så det, vi gør. Vi har skelet til lignende motionscentre i Frederiks, Ørum og Vridsted, og vi budgetterer med mellem 100 og 150 medlemmer og jeg tænker også, at 150 medlemmer er realistisk, siger Frank Mikkelsen.

Motionscenter bliver tilbudt i halregi og ikke som en del af Mønsted IF´s tilbud, og der skal laves en ny hjemmeside til motionscentret. Brugerne får efter planen nøglebrikker, så man kan komme og gå på skæve tidspunkter, og centret får egen indgang fra hallens forgang.

Deltagerne på bodycyclingholdet kan i øvrigt fortsat give den gas i hallen. Cyklerne kommer bare til at stå i opvarmningsrummet, hvor de kommer frem til onsdagens træning, fortæller Frank Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce