Annonce
Rundt om Viborg

Hammershøj tager soppefest-revanche næste år

Sports- og soppefest bliver der ikke noget af i pinsen, men byfesten vender tilbage næste år. Arkivfoto: Johnny Pedersen.
Annonce

Hammershøj: I pinsen skulle den store byfest i Hammershøj, Sports- og Soppefesten, have kulmineret. Det blev der ikke noget af, fordi byfesten blev aflyst på grund af corona-restriktionerne med blandt andet forsamlingsforbud. I stedet satser sports- og soppefest-komiteen på at vende tilbage næste år med en ny, god fest.

Festkomiteens formand Dorthe Remmevad skriver i en annonce i ugeavisen Landsbyerne, at man forud for aflysningen overvejede, om det var muligt at holde fest under en anden form, men fortsat med aktiviteter hen over pinseweekenden. Det skulle være noget, der kunne gennemføres uden at involvere festens sponsorer, da mange af dem sikkert også er påvirket af corona-nedlukningen.

"Det ville blive et tyndt program, og man kunne også være i tvivl om, hvorvidt der ville være stor nok opbakning på stadion på de betingelser. Derfor besluttede vi, at det var bedre helt at aflyse - og gemme alle de gode ressourcer til næste år," skriver hun.

I stedet satser man altså på at samle lokalområdet om et år, i pinsen 2021, men det er med beklagelse, at festkomiteen måtte opgive dette års byfest.

"Det er et stort tab for hele idrætsforeningen, det gode sammenhold mellem alle de frivillige, der byder ind med deres hjælp i løbet af soppeugen og ikke mindst den store opbakning, der er fra hele lokalområdet," skriver Dorthe Remmevad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

21 vil studere ny uddannelse i Viborg

Annonce