Annonce
Viborg

Har købt sin drengedrøm

Allan Pedersen har købt virksomhederne KJ Klimateknik A/S og Klima Design ApS i Kjellerup.

Allan Pedersen har købt virksomhederne KJ Klimateknik A/S og Klima Design ApS i Kjellerup.
I forbindelse med et generationsskifte har Kaj Johansen ønsket at sælge sit livsværk, som nu med omgående virkning overgår til Allan Pedersen, der tiltræder som adm. direktør den 1. november.
»Det har altid været min drøm at drive egen virksomhed, hvilket jeg faktisk også gjorde i det små, inden jeg fik min nuværende stilling,« siger Allan Pedersen, der fra 2011-2012 drev konsulentvirksomheden Agricom i Vejle.
Den primære produktgruppe for KJ Klimateknik A/S er ventilation, klimastyring og foderanlæg til husdyrproduktionen. KJ Klimateknik beskæftiger ni medarbejdere.
Den 1. september i år overtog KJ Klimateknik sin mangeårige leverandør og nære samarbejdspartner Klima Design, der bl.a. producerer klimastyringer.
Klima Design har fire ansatte og fortsætter umiddelbart som et selvstændigt selskab i KJ Klimatekniks bygninger på Bommen i Thorning ved Kjellerup.
Allan Pedersen kommer fra en stilling som adm. direktør for brancheforeningen Dansk Agroindustri og for landbrugsmessen Agromek, en stilling som han har opsagt og fratræder den 31. oktober.
pcb
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Chancen kan komme - før man venter den: Emil Scheel nåede knap at varme op, før han skulle på banen

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Venstresiden og målmand scorer højest

Annonce