Annonce
Sport

Har spillet mere end ventet - nu forlænger Viborg HK aftalen med fløjtalent

Thilde Frandsen og Viborg HK har forlænget aftalen, så den nu gælder frem til sommeren 2023. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Viborg HK har forlænget aftalen med fløjtalentet Thilde Frandsen. Den 18-årige venstrehåndsspiller er nu på kontrakt frem til sommeren 2023.
Annonce

Håndbold: 18-årige Thilde Frandsen har i denne sæson fået masser af spilletid på højrefløjen hos Viborg HK.

Og fremover kan publikum i Vibocold Arena komme til at se endnu mere til hende.

VHK og ungdomslandsholdsspilleren Thilde Frandsen har nemlig skrevet under på en aftale, som betyder, at Thilde Frandsen bliver i klubben frem til sommeren 2023.

- Thilde har leveret en fantastisk sæson, hvor hun har spillet langt mere end forventet, - simpelthen fordi der har været brug for det, fordi hun har kompetencerne, og fordi hun har vist, at hun tør tage ansvar. Thilde har virkelig formået at udnytte sin chance og vist sit store talent, siger cheftræner Jakob Vestergaard, der forventer, at Thilde Frandsen i de kommende år vil fortsætte den positive udvikling, som hun har været inde i siden hun blev rykket op fra Viborg HK's ungdomsafdeling før denne sæson.


Jeg er bare så glad for at vide, at jeg kan fortsætte, for jeg elsker simpelthen at være en del af Viborg HK

Thilde Frandsen, Viborg HK


Det var oprindeligt planen, at Thilde Frandsen skulle have brugt sit første år i A-truppen på at stå i lære hos erfarne Stine Andersen. Men den erfarne fløj har været skadesplaget, og derfor er det endt med, at hun har spillet en større rolle end ventet.

Den 18-årige fløj er naturligvis rigtig glad for, at hun har overbevist klubben om et fortsat samarbejde.

- Jeg er bare så glad for at vide, at jeg kan fortsætte, for jeg elsker simpelthen at være en del af Viborg HK, siger Thilde Frandsen, som er Team Danmark-elev på Viborg Katedralskole.

- Det her betyder jo også, at jeg kan beholde min bopæl på kollegiet og fortsætte gymnasiet, og det er jeg virkelig glad for. Viborg HK er den bedste klub, hvis man som jeg er lidt af en tryghedsnarkoman. Miljøet her i klubben er fuldstændig fantastisk - man får virkelig lov at udvikle sig som håndboldspiller og alt fungerer – det er lige fra træningspassene, truppen omkring os og ikke mindst os spillere imellem, siger hun.

- Alle er gode ved hinanden. Jeg kan godt være nervøs op til en kamp, men det er på den gode måde. Jeg er aldrig bange for at fejle, og jeg ved, at de andre støtter mig og hepper på mig, ligesom jeg gør på dem. Vi betragter hinanden som familie, siger Thilde Frandsen, der håber, at hun i de kommende år kan udvikle sig yderligere, så hun kan tage et endnu større ansvar på holdet.

Thilde Frandsen har forlænget sin aftale med Viborg HK. Foto: Viborg HK
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Mand dømt for groft hjemmerøveri i Skals: Vækkede 88-årig, slog hende og sprøjtede hårlak i ansigtet på hende

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Alarm 112 For abonnenter

Bordelrøveren havde flere skumle planer i tankerne: Ville begå hjemmerøveri mod ældre rigmænd i Overlund

Viborg FF

Lyt med: Nyt podcastformat - VFF-update - om ansættelsen af Lars Friis og VFF's transfervindue

Annonce