Annonce
Læserbrev

Harry Haurits er død, 81 år

Dødsfald: Harry Haurits, Pleje- og Omsorgscenter Toftegården, Møldrup, 81 år.

Harry var en rigtig Møldrup-dreng. Her blev han født, her tilbragte han det meste af sit liv, og her fik han lov til at afslutte et virksomt liv.

Harry lærte mekanikerfaget hos sin far, og i mange år herefter drev han værksted og servicestation på Østergade, hvor også hustruen, Birgit, havde frisørsalon. Hjemmet i Østergade var et yndet samlingspunkt for både venner og familie.

Fodbold havde en stor plads i Harrys hjerte. I sine unge dage var han en markant skikkelse på fodboldbanen, og efter den aktive karriere har mange knægte nydt godt af Harrys fodboldkunnen som træner og instruktør. Den store indsats for fodbolden i den lokale Møldrup-Tostrup Idrætsforening førte til, at klubben for mange år siden udnævnte Harry til æresmedlem. Det glædede ham meget.

Også andre former for sport havde Harrys interesse. Han var nysgerrig, han ville gerne prøve det hele. Håndbold, triatlon, bilorientering og ikke mindst cykling. Mange kilometer og mange ture blev det til sammen med gode cykel-venner.

Harry var på en positiv måde meget interesseret og engageret i det samfund, han var en del af. Han var politisk engageret med markante holdninger, og foruden fodboldresultater, holdopstillinger m.v. så er Møldrups ve og vel ofte blevet diskuteret på værkstedet i Østergade.

I de senere år satte sygdom en stopper for Harrys aktiviteter. Han bevarede sit gode humør og sit positive livssyn, og i sin bolig på Toftegården tog han glad imod, når venner og bekendte aflagde besøg.

Harry efterlader børnene Pia og Jan, svigerbørn, 4 børnebørn og 4 oldebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce