Annonce
Sport

Hattrick sikrede tre vigtige point til SUB09

Maria Svenningsen scorede tre gange for SUB09 i sejren over Tornby. Foto: SUB09

Jyllandsserien, kvinder: SUB09's Maria Svenningsen havde noget af en eftermiddag, da SUB09 med en 4-3 hjemme over Tornby sikrede sig tre vigtige point i bestræbelserne på at undgå nedrykning.

Først var hun uheldig at lave et selvmål, som bragte gæsterne i front, men efterfølgende var hun med to flotte langskudsmål og endnu en scoring stærkt medvirkende til sejren. Målene var tilmed hendes første som seniorspiller.

De mange skader hos SUB09 havde medført en del ændringer i truppen og i opstillingen. Det var også tydeligt, at den tilspidsede situation i bunden af rækken prægede nogle af spillerne. Kampen var nervøs, og det var først da Anna-Kathrine Mikkelsen udlignede til 1-1 direkte på et hjørnespark, at hjemmeholdet for alvor vågnede.

SUB09 kunne have ført yderligere ved pausen.

Gæsterne spillede hårdt og kontant, og SUB09 formåede ikke lukke kampen. Tornby fik udlignet, men så tog Maria Svenningsen fat med to mål på fem minutter. Gæsterne bragte spændingen tilbage, men efter de sidste 20-25 nervepirrende minutter kunne SUB09 glæde sig over tre vigtige point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Lærte I da slet ikke noget af Unoden?

Viborg

Slut med rødt lys uden grund

Viborg For abonnenter

Tidligere borgmester har været med til at tvangsfjerne tæt på 100 børn - og han forstår slet ikke regeringens ambitioner om at fjerne flere

Viborg HK

VM-spillere er vendt hjem med stort overskud - nu skal Viborg HK score hattrick

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];