Annonce
Viborg HK

Haugsted inden VM: - Jeg føler mig klar

Der ikke mange dage til, at Line Haugsted mødes med den resterende danske landsholdstrup. Foto: Johnny Pedersen
Årets sidste ligakamp er afsluttet, og Line Haugsted retter nu sit fulde fokus mod det kommende verdensmesterskab i Japan.
Annonce

Viborg: Viborg HK har afsluttet årets sidste ligakamp mod rivalerne fra Silkeborg-Voel, hvor landsholdsspiller Line Haugsted med tre scoringer og en god defensiv indsats bidrog fint til det ene point, som blev spillet hjem.

Den danske VM-spiller var fint tilfreds med kampens udfald, men glæder sig nu til at opleve verdensmesterskabet, som begynder om lidt mere end to uger.

Slutrunden foregår i Japan, hvilket er anderledes i forhold til de to seneste verdensmesterskaber, hvor værtslandene har heddet Tyskland og Danmark. - Jeg er virkelig spændt på kulturen og på at se, hvordan de har sat det hele op, fortæller den 25-årige bagspiller. - Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal have af forventninger. De andre år har det jo været afholdt i Europa, og der ved man ligesom, hvad man kan forvente, siger Line Haugsted, som ser frem til at komme væk fra det barske danske efterår. - Den første ø, vi skal ned på, har i øjeblikket 25-27 grader, så det bliver helt vildt rart med lidt varme her i vinterkulden. Line Haugsted har døjet med småskader gennem det meste af sæsonen, og senest fik hun en blokade i en tidligere opereret skulder. Der er dog intet problem længere. - Kroppen har det godt, og jeg føler mig klar til at tage af sted, forsikrer hun. Line Haugsted er én af de i alt fire spillere fra Viborg HK, som er udtaget til VM. De andre pladser besiddes af Kristina Jørgensen, norske Moa Högdahl og svenske Carin Strømberg.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

21 vil studere ny uddannelse i Viborg

Viborg

Blå partiers kamikazekurs

Annonce