x
Annonce
Navne

Havredal-leder ny generalsekretær

Poul Erik Clausen, Havredal, er ny generalsekretær i Jysk børneforsorg/Fredehjem. Arkivfoto: Morten Dueholm

Udnævnelse: Poul Erik Clausen, mangeårig forstander på Havredal praktiske uddannelser, bliver ny generalsekretær i foreningen Jysk børneforsorg/Fredehjem.

Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

Poul Erik Clausen, der er 53 år og oprindeligt uddannet pædagog, har i en periode været konstitueret i stillingen som generalsekretær for Jysk børneforsorg/Fredehjem. Formand Jette Hansen ser frem til samarbejdet med Poul Erik Clausen og siger:

- Poul Erik Clausen er en god forhandler ind i det offentlige og har et enormt netværk. Han er udviklingsorienteret, men har samtidig forståelse for at værne om den kultur, der er i Jysk børneforsorg/Fredehjem.

Den nye generalsekretær har allerede en række områder, han vil arbejde med de kommende år:

- Jeg ærgrer mig over at se, at cirka 10 procent af de unge ikke er i gang med uddannelse eller arbejde. Jeg har endnu ikke mødt en ung, der ikke drømmer om at få en uddannelse og komme ud på arbejdsmarkedet - men jeg har mødt rigtig mange, som ikke har troen på, at de er gode nok. Det skal vi gøre bedre, siger Poul Erik Clausen.

Ensomhed blandt unge er også et fokusområde. Det samme driften af Jysk børneforsorg/Fredehjems mange institutioner for sårbare børn og unge og deres familier. Samt samarbejdet med andre aktører - både offentlige og private - der arbejder inden for samme område.

Jysk børneforsorg/Fredehjem, der har hovedkontor i Aarhus, driver blandt andet 19 institutioner for børn og unge.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

VFF-direktør vil få det bedste ud af forfærdelig situation

Viborg

Kæmper for at følge med: Efterspørgslen på Bilka To Go er eksploderet

Annonce