Annonce
Sport

Hele bænken blev brugt: Alle stemplede ind

Viborg HK fik brugt hele bænken, og alle markspillere kom på måltavlen. Foto: Johan Gadegaard
Viborg HK's cheftræner, Jakob Vestergaard, var yderst tilfreds efter mandagens megasejr mod TTH Holstebro. Han fik brugt hele sin bænk, og han glædes over, at alle leverede.

Struer: Der var enorm klasseforskel, da TTH Holstebro bød Viborg HK op til dans i den intime arena Struer Energipark.

Viborg HK vandt med enorme 35-18 og var allerede ved pausen langt foran hjemmeholdet. TTH har tidligere vist sig som en drilsk modstander for højere rangerede hold, men de grønblusede var velforberedte, og overraskelsen udeblev i den grad.

- Vi lykkedes med alt det, vi gerne ville. Vi havde en lille smule problemer i indledningen, men da vi fik lukket forsvaret, fik vi lov til at løbe med dem. Derudover begyndte vi at holde mere på bolden i vores angrebsspil, og det gjorde, at vi konstant fik spillet os til helt frie chancer, sagde en veltilfreds Jakob Vestergaard umiddelbart efter kampen.

Jakob Vestergaard brugte hele sin bænk, og sendte blandt andet unge Caroline Højer, U19-målmand Julie Stokkedal og stregspiller Majbritt Toft Hansen, som har været skadet i en længere periode, i aktion. Og der blev leveret over hele linjen.

- Jeg er glad for, at spillerne for alvor stemplede ind. Vi er i en fyldt Struer-hal, og selvom her ikke er mange mennesker, så vidste vi, at det kunne blive kaotisk, da det er svært at kommunikere i larmen. Men spillerne var så dedikerede til at løse opgaven, og det er jeg rigtig tilfreds med. Vi dækkede godt op og lavede få tekniske fejl angrebsmæssigt. Det gjorde, at vi vandt stensikkert, fortalte Vestergaard.

Også i spillerlejren var der stor tilfredshed med, at alle kom i aktion, og det er noget, som VHK'erne kan bruge fremadrettet.

- Det giver en masse energi, når alle føler, at de er med. Der har i en periode været slidt meget på enkelte spillere, og derfor er det vigtigt, at vi nu kan bruge hele holdet. Til de næste kampe bliver det meget svært for vores modstandere, fordi de nu skal forberede sig på 16-17 spillere, som alle er farlige. Det er en kæmpe styrke, sagde VHK's svenske anfører, Carin Strømberg.

Alle VHK's markspillere kom på tavlen i mandagens opgør. Ida-Marie Dahl og Carin Strømberg blev topscorerne for de grønblusede med otte mål hver.

Annonce

Kampen i tal

TTH Holstebro - Viborg HK 18-35 (8-19)

Håndboldligaen, kvinder

Mål TTH: Lærke Christensen 4, Trine Knudsen 4, Laura Jensen 3, Andrea Bendtsen 2, Ilda Kepic 1, Sofie Østergaard 1, Kaja Nielsen 1, Camilla Pytlick 1, Emilie Bertelsen 1

Mål VHK: Ida-Marie Dahl 8, Carin Strømberg 8, Moa Högdahl 4, Maria Fisker 4, Kristina Jørgensen 2, Amalie Grøn 2, Stine Andersen 2, Line Haugsted 1, Anne-Sofie Filtenborg 1, Madeleine Östlund 1, Majbritt Toft Hansen 1, Caroline Højer 1

Udvisninger: TTH 1, VHK 2

Dommere: Lars Hansen, Klaus Andersen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro

Van(d)vittig situation: Tangeværket åbnede for nødslusen

Sport For abonnenter

Vild udvikling på halvandet år: Nu venter OL og attentat på legendarisk dansk rekord

Annonce