Annonce
Rundt om Viborg

Hele Ulbjerg svedte for nyt udstyr

Stemningen var god i Ulbjerg Kultur og Fritidscenter. Foto: Maria Johansen.
Det lykkedes at få samlet godt 190.000 kroner sammen til nye spinningcykler i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter. Helt fantastisk, siger centerets formand.

Ulbjerg: Man kan ikke ligefrem sige, at de ligger på den lade side i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter. I fredags holdt de spinning-arrangement for at samle ind til nye spinning-cykler i centeret, og det gik godt. Så godt, at man umiddelbart efter aktiviteten kunne offentliggøre, at enderne nu kunne nå sammen økonomisk, og de nye cykler var en realitet.

- Lørdag fik vi så de gamle cykler ryddet ud, gjort rent i spinninglokalet og fik sat de nye cykler ind. De er nu klar til spinning mandag aften, fortæller formanden for Ulbjerg- Kultur og Fritidscenter, Anders Norup.

Annonce
Det var på de nye cykler, at der blev samlet penge ind til projektet. Umiddelbart efter "cykelturen" kunne det så afsløres, at der var blevet samlet nok ind til, at cyklerne kunne beholdes.

Stor velvilje

Alt i alt gav spinning-arrangementet et overskud på godt 190.000 kroner. Helt fantastisk, mener Anders Norup.

- Det var meget mere, end jeg havde turdet håbe på. Jeg var meget forsigtig, for det var jo en lidt speciel sag. I mit stille sind har jeg nok tænkt at 100.000 var absolut maks, men at det nok alligevel var lidt for meget at håbe på. Så det er helt vildt.

Anders Norup hæfter sig i særdeleshed ved den velvilje, projektet har mødt alle steder.

Fællesspisningen, hvor 100 mennesker deltog, blev muliggjort via mad til favorabel pris fra Dortes Dinner Transportable, mens den lokale købmand skænkede det første glas vin eller øl, og der var masser af velvilje i forhold til forskellige sponsorater.

- Det er virkelig hele byen, der har været i sving, både private og virksomheder. Det er så dejligt at se, når der arbejdes benhårdt for tingene, og det så går op i en højere enhed. Det er afgørende i et lille samfund som vores, siger Anders Norup.

God stemning

Anders Norup beretter yderligere, at der var rigtig god stemning på aftenen, og han var selv en af de, der svedte på cyklerne mens Claus Hermann fra Hermann Events kommenterede.

- Alle var godt brugte, for man vil jo gerne gøre det så godt som muligt. Det var fantastisk sjovt at se alle de gode mennesker, der heppede, og stemningen gjorde, at nogle helt spontant donerede mere, fortæller han.

Projektet med at udskifte cyklerne var budgetteret til 250.000 kroner, så spinning-arrangementet tegner sig for en god del af den sum. Resten vil Kultur- og Fritidscenteret hente hjem via fondsansøgninger og lignende, og det glæder Anders Norup, at husets økonomi ikke belastes af investeringen.

- Det var rettidig omhu at få skiftet cyklerne. Vi er bare nødt til hele tiden at være med, hvis vi vil udvikle og ikke afvikle. Det viste sig så, at hele byen gerne ville hjælpe til med det, siger han.

Der blev virkelig gået til den på cyklerne.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro

Van(d)vittig situation: Tangeværket åbnede for nødslusen

Sport For abonnenter

Vild udvikling på halvandet år: Nu venter OL og attentat på legendarisk dansk rekord

Annonce