Annonce
112

Helt rolig J-dag for politiet i Viborg: Kun én person blev sigtet

Fredag var traditionen tro lig med J-dag, hvor Tuborg gav sin julebryg fri. Som regel kan det bevirke ekstra arbejde for politiet i nattelivet, men det var på ingen måde tilfældet for lokalpolitiet i år. Arkivfoto: Michael Svenningsen.

Viborg: Den årligt tilbagevendende J-dag, hvor Tuborgs julebryg gives fri, bliver som regel fejret med alkohol i afsindige mængder rundt omkring på landets beværtninger.

Årets J-dag var i fredags, og lokalpolitiet i Viborg melder om ganske få problemer i forbindelse med den festlige dag, aften og nat.

På politiets døgnrapport står der blot nævnt ét enkelt punkt fra natten - nemlig en sprit-knallertkører, en 46-årig mand fra Viborg, som blev stoppet på Sct. Jørgens Vej natten til lørdag klokken 0.20. Han blev efterfølgende taget med på sygehuset for at afgive en blodprøve. Historien melder intet om, hvorvidt det var julebryg, der havde skudt mandens promille i vejret.

Bryggeriet Tuborgs J-dag blev for første gang lanceret i 1990.

/ISKEL

Annonce
Annonce
Annonce
Viborg For abonnenter

Henriks hjem skal (måske) jævnes med jorden: Jeg synes, at samfundet spilder en masse ressourcer på at rive noget ned, som fungerer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Projekt til en halv milliard: Fire etageejendomme skal rives ned i viborgensisk ghetto

Viborg

Thorning tilbage på TAW?

Annonce