Annonce
Viborg

"Helteløber" fra Bruunshåb skal løbe for indlagte børn

Michael Balle er klar til at bære Heltestafetten fra Møldrup til Viborg til fordel for indlagte børn. Foto: Børneulykkesfonden
Michael Balle fra Bruunshåb skal sammen med 23 andre helteløbere fra hele Danmark hjælpe Legeheltene med at bære Heltestafetten 2020 hele vejen fra Aalborg til København. Den 27. juni løber Michael Balle distancen fra Møldrup til Viborg.
Annonce

Viborg: Når sommerferien for alvor står for døren, og kalenderen viser lørdag den 27. juni, bliver den første helteløber ud af 24 sendt afsted fra Aalborg Sygehus.

Forude venter cirka 500 kilometer stafet med poster i hele landet. Når stafetten kommer til Møldrup, står Michael Balle klar til at tage imod stafetten og bære den videre til Viborg. Ruten, som Michael Balle skal tilbagelægge, er 21,2 kilometer lang, og på distancen skal han indsamle midler til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark og give børnene et velfortjent frirum fra sygdom.

”I disse tider handler det om at stå sammen, og det er netop, hvad Heltestafetten handler om. Vi løber som et samlet hold, men kun en-tre løbere sammen ved hver distance, og samtidig er vi med til at gøre en forskel for indlagte børn i Danmark. Aktivitet og bevægelse fylder meget i min hverdag, og derfor synes jeg, at det er fantastisk at kunne bidrage til, at også indlagte børn får lov til at opleve glæden ved leg og bevægelse”, udtaler Michael Balle.

Annonce

Lokal indsamling

Undervejs på ruten indsamler Michael Balle ”heltekræfter” fra venner og familie i form af kilometersponsorater og Mobilepay-donationer. Når stafetten er i mål i København den 30. juni, lægges alle bidrag sammen og doneres ubeskåret til Legeheltene, så endnu flere børn kan få en mere aktiv hverdag fyldt med leg og bevægelse.

Du kan læse mere om stafetten og se alle poster på ruten her: www.runforcharity.dk/stafetten/

Sådan kan du støtte Michaels indsamling:

- Bliv kilometersponsor: Som kilometersponsor støtter du deltageren med et beløb fra 2 kr. op til 35 kr. pr. kilometer, som deltageren tilbagelægger. Bliv kilometersponsor her: www.kilometerdonation.dk/deltager/heltestafetten/michael-balle

- Støt indsamlingen via Mobilepay: Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Bjerringbro

Læge smittet med coronavirus - lægehus kører på nødberedskab

Viborg For abonnenter

Valget i landets største forening nærmer sig - og i år er det anderledes: Dette valg er måske ikke det, der er den største folkelige opmærksomhed om

Annonce