Annonce
Rundt om Viborg

Her-og-nu-renovering: Nedslidt løbebane får ny gummibelægning

Atletikanlægget og især løbebanen i Stoholm er slidt ned, og inden længe går en renovering til samlet 1,4 millioner kroner formentlig i gang. Arkivfoto
Viborg Kommune er indstillet på straks at sætte gang i renoveringen af atletikanlægget i Stoholm. Den samlede pris bliver 1,4 millioner kroner.

Stoholm: Løbebanen på atletikanlægget i Stoholm er så nedslidt og ødelagt, at der er brug for en her-og-nu-renovering.

Det mener Viborg Kommunes kulturforvaltning, der indstiller til byrådets kultur- og fritidsudvalg, at udvalget på sit møde tirsdag den 13. august beslutter, at renoveringen sættes i gang allerede her i august og afsluttes senest i oktober.

Når anlægsarbejdet skal gennemføres snarest, skyldes det ud over det akutte behov også, at udendørstermometret skal vise mindst 10 plus-grader, for at der kan arbejdes med materialerne til banen. Derfor skal banearbejdet være færdigt, før vinteren sætter ind.

Annonce
Stoholm IF har en hel del atletikudøvere, der lige som elever på Stoholm Skole snart kan få glæde af et renoveret sportsanlæg. Arkivfoto

"Attraktivt tilbud"

Kommunen har angiveligt fået "et attraktivt tilbud" fra et firma, der vil udføre opgaven. Den samlede udgift er beregnet til 1.425.000 kroner. Heri er der også medtaget, at andre dele af atletikanlægget - eksempelvis til højdespring og længdespring - tages med.

Men den største og dyreste del er altså renoveringen af løbebanen, der blandt andet skal have en ny gummibelægning hele vejen rundt. Det vil ifølge beregningerne koste 1.015.000 kroner.

Af den samlede pris på lidt over 1,4 millioner kroner skal Stoholm IF Atletik selv skaffe en kvart million kroner. Og med sponsor- og fondspenge samt et vellykket sponsorløb tidligere på sommeren ser det ud til at lykkes.

"Det bemærkes, at Stoholm Atletik har ydet en meget stor indsats for at skaffe deres andel af finansieringen," skriver kommunens kulturforvaltning i sin anbefaling til politikerne om at sætte gang i atletikrenoveringen i Stoholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Tidligere byrådsmedlem for SF er død

Viborg FF For abonnenter

Målmand har bestået de første træninger med glans: - Det gør mig sindssygt glad

Annonce