Annonce
112

Heroin, hash og piller: Betjente fandt masser af stoffer i Viborg-lejlighed

Politiet gjorde søndag aften et omfattende narkofund i en lejlighed i det centrale Viborg. Arkivfoto: Jan Jørgensen/Ritzau Scanpix.

Viborg: På en råkold søndag aften den 1. december holdt politiet tilsyneladende et vågent øje med en lejlighed i Nørregade i det centrale Viborg.

Da en 25-årig mand omkring klokken 19.15 forlod lejligheden, valgte betjentene at visitere manden, som kommer fra Roslev nord for Skive. På ham fandt de 13 gram heroin, 26 oxycodon-piller, 13 piller af et endnu ukendt mærke og en ulovlig kniv.

Efter at have fået manden til at endevende sine lommer bankede betjentene på til lejligheden, hvor der bor en 25-årig kvinde. Her fandt man syv gram hash, et gram heroin og et gram skunk, og i øvrigt fandt politiet den kvindelige beboer i besiddelse af fem gram heroin.

Det oplyser politikommissær Peter Justesen fra lokalpolitiet i Viborg. Han vil ikke over for folkebladet komme nærmere ind på, hvad der førte til, at politiet fattede mistanke for netop denne adresse i Nørregade.

/ISKEL

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Betinget fængsel til 31-årig hash-pusher

Annonce