Annonce
Navne

Historiker bliver ny præsident for Forsvarsbrødrene

Pensioneret chefsergent Allan Poulsen er ny præsident for De Danske Forsvarsbroderselskaber. Pressefoto

Viborg: I 13 år har den pensionerede oberst Karl Erik Nielsen stået i spidsen for De Danske Forsvarsbroderselskaber. På landsmødet den 21. september meddelte han officielt, at han af personlige og helbredsmæssige grunde trak sig som præsident for foreningen.

Derfor måtte en ny mand træde til. Det blev formanden for Tønder Amts selskabet, pensioneret chefsergent og cand. mag. i historie Allan Poulsen. Fra 22. september er han hermed tiltrådt som ny præsident.

Allan Poulsen er 68 år gammel, født i Aarhus, men har været bosat i Tønder de sidste 41 år. Han er gift, har fire sønner og syv børnebørn. For to år siden blev han uddannet historiker fra Syddansk Universitet.

Den nye præsident har gjort tjeneste i forsvaret forskellige steder i landet: indkaldt til Jyske Dragonregiment i Oksbøl i 1967, tjeneste i Oksbøl og Holstebro, fortsat til Jyske Telegrafregiment i 1974 med tjeneste i Aarhus, nyt tjenestested ved Tønder Kasserne 1978-2001 og nyt tjenestested ved Haderslev Kasserne 2002-2011. Han blev pensioneret chefsergent i 2011.

I 2004, 2005 og 2007 gjorde Allan Poulsen tjeneste i Internationale Missioner i Afghanistan.

Allan Poulsen har modtaget Hendes Majestæt Dronningens Fortjenstmedalje i sølv, Hæderstegnet for God Tjeneste ved Hæren, Hjemmeværnets fortjenstegn og Veteranmedaljen for såvel national som international tjeneste.

Allan Poulsen er 68 år gammel. Han har gjort tjeneste i både ind- og udland.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Narkobilist taget med viagra i bilen

Viborg FF For abonnenter

Jesper Christiansen har overvejet stop siden februar: - Nogle gange bliver noget vigtigere end fodbold

Annonce