Annonce
Kultur

Hjalmer tilføjer 15 shows til turné: Kommer til Paletten i oktober

Den populære sanger, Hjalmer, forlænger sin forårsturné ind i efteråret, hvor han blandt andet kommer til Paletten i Viborg med sit debutalbum "Midt i en drøm eller noget der ligner".
Annonce

Viborg: I november 2019 annoncerede musikeren Hjalmer en forårsturné, der ville tage ham til landets fire største byer; altså Aalborg, Aarhus, København og Odense. Men så blev 2020 hurtigt et godt år.

I midten af januar modtog Hjalmer en eftertragtet guldplade for sin fortolkning af "Dig og mig", og i februar blev han nomineret i fem kategorier til årets Gaffa-Pris. Hans debutalbum "Midt i en drøm eller noget der ligner" har efterhånden rundet 30 millioner afspilninger på musiktjenesten Spotify, og de fire upcoming koncerter oplevede enorm efterspørgsel.

Derfor annoncerer Hjalmer nu en udvidelse af turnéen, der i efteråret tager ham til 15 mindre byer fra Skagen til Rødovre. Og Paletten i Viborg får fint besøg torsdag den 15. oktober.

- Der er sket så mange vilde ting det sidste år med den ene milepæl efter den anden. Og at det fortsætter i 2020, og at vi nu kan tilføje 15 shows til albumturnéen, det er fuldstændig overvældende for mig, siger Hjalmer og fortsætter:

- Det bedste i verden er at spille live for publikum, og jeg glæder mig til at give den alt, jeg har og skabe en kæmpe fest.

Den store efterspørgsel understreger, at Hjalmer - trods sin unge alder - allerede har godt tag i både fans og anmeldere, når han går på scenen med sin oprigtige og ungdommelige sangskrivning, som han gang på gang leverer med et enormt nærvær og en ukuelig spilleglæde.

"Bedre end pop", "skuffer ingen" og "legelystne Larsen" var nogle af de mellemrubrikker, musikmagasinet Gaffas anmelder brugte til at beskrive "hjertelige Hjalmer", da han for få måneder siden spillede en akustisk koncert på Dexter i Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce