Annonce
Viborg

Hjemmesidefirma har stor fremgang

I en tid, hvor der ellers ikke ruttes med markedsføringskronerne har medarbejderne i Page Design nok at se til. Foto: Preben Madsen.

Page Design fra Viborg mærker ikke meget til krisen

Heine Graugaard Krog ejer af og direktør for Viborg-firmaet Page Design, der fremstiller hjemmesider, bruger ikke de store armbevægelser.

Alligevel er han stolt af, at hans lille virksomhed med seks medarbejdere klarer sig godt i en krisetid og endda er vokset så meget de seneste år, at den af Dagbladet Børsen er udnævnt til at være såkaldt »gazelle«.

For få år siden omsatte Page Design for cirka en halv million kroner. I år regner Heine Krog med at runde de to millioner.

Fremgangen er bemærkelsesværdigt, fordi Page Design lever af, at andre virksomheder vil markedsføre sig. En disciplin, som notorisk ofte bliver skåret ned, når tiderne bliver trange.

Heine Krog vurderer, at Page Design i den forbindelse har fordel af, mange i stigende grad flytter markedsføringen fra papirreklamer til web-annoncer og egen hjemmeside. Det giver optimisme. Selv om vækst ikke er målet i sig selv.

»Vi vil da gerne fortsætte udviklingen. Men det er ikke et must at ekspandere. Hellere være kendt for god kundeservice end for at være stor,« understreger han.

Annonce
Heine Krog er glad for fremgangen - men kunde-tilfredshed betyder mere end vækst, siger han. Foto: Preben Madsen.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce