Annonce
Bjerringbro

Hjemvendt Søren Pape: Bjerringbro er jo bare noget særligt for mig

Søren Pape Poulsen (K) var kommet "hjem" til Bjerringbro for at være med ved søndagens handels- og familiemesse, som han roste for at være vokset og vokset. Foto: Morten Dueholm

Bjerringbro: - Her er jeg jo bare Søren, og her møder jeg rigtig mange kendte ansigter. Det er dejligt at være sådan lidt hjemme.

Sådan siger landets justitsminister og tidligere Viborg-borgmester, da avisen fanger ham på søndagens handels- og familiemesse i Bjerringbro.

- Det er jo her, jeg har trådt mine politiske barnesko. Bjerringbro er stedet, hvor jeg har boet i rigtig mange år, og det er også med rigtig god opbakning herfra, at jeg har fået gode valg, siger Søren Pape Poulsen.

Selvom han voksede op på en gård i Vejerslev, var det i Grundfos' shippingafdeling, han blev udlært, og det var også i Bjerringbro, han fik sit første job som skolelærer. Og så var det her, han første gang blev valgt i byrådet og senere blev borgmester.

- Selvom jeg skal være der for hele landet, så betyder Bjerringbro stadig rigtig meget for mig, og messen her var en god mulighed for at komme forbi og snakke med folk. Bjerringbro er jo bare noget særligt for mig, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce