Annonce
Navne

Hjemvendt viborgenser i spidsen for verdensmål-center

Rikke Agerholm Therkildsen skal stå i spidsen for en lokal indsats for FN's 17 verdensmål.
Rikke Agerholm Therkildsen skal hjælpe små og mellemstore, lokale virksomheder til at anvende FN's 17 verdensmål.
Annonce

Viborg: Det bliver den fra Dubai hjemvendte viborgenser Rikke Agerholm Therkildsen, der kommer til at stå i spidsen for FN17 Business Akademi & Inkubation - et nyt, lokalt center med hjemsted i Agro Business Park i Foulum.

Herfra skal Rikke Agerholm Therkildsen arbejde med at hjælpe små og mellemstore virksomheder til at anvende FN's 17 verdensmål. Hun får også kontorplads hos Viborgegnens Erhvervsråd for at sikre bedst mulig adgang til det lokale og nationale erhvervsliv.

Bag centeret står Viborg Kommune, Viborg Innovation Fond, Peter Larsen Kaffe, Anders Brøndums Velgørende Fond, Asmildkloster Landbrugsskole, Den Erhvervsdrivende Fond Agro Business Park Foulum og Viborgegnens Erhvervsråd.

Opgaven for Rikke Agerholm Therkildsen bliver, i samarbejde med centrets stiftere og medlemmer, at skabe et miljø, hvor virksomheder og iværksættere kan træne deres færdigheder i at implementere de 17 verdensmål i deres strategi og forretningsmodel.

Annonce

Fem år i Dubai

Rikke Agerholm Therkildsen er denne sommer vendt hjem efter fem år i Dubai, hvor hun, sammen med sin familie, der består af mand, to døtre og en hund, har været udstationeret fra Grundfos, hvor hendes mand er ansat.

I de fem år har Rikke arbejdet meget med bæredygtighed og verdensmål blandt andet som business development manager for HolmrisB8 og i forbindelse med etablering af Green Hub i Dubai sammen med Actnow by Grundfos, State of Green og det danske generalkonsulat.

Sideløbende med dette startede hun netværket Cahaw – Create a happy workplace, samtidig med at have drevet egen konsulentvirksomhed.

Inden Rikke Agerholm Therkildsen tog til Dubai, har hun blandt andet været i den grafiske branche og en årrække hos Lakexperten, der senere blev til Qars.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Navne

25 år hos Dahl Advokatpartnerskab

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce