Annonce
Sport

Holdene væltede sig i chancer i målrigt lokalopgør

Ravnsbjerg/Løgstrup hentede en vigtig sejr i tirsdagens lokalopgør mod Bjerringbro. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Ravnsbjerg/Løgstrup hentede en vigtig sejr i tirsdagens lokalopgør mod Bjerringbro.

Hele seks gange måtte Bjerringbro-målmanden Tobias Hougaard hente bolden ud af eget net efter en Ravnsbjerg/Løgstrup scoring tirsdag aften på Bjerringbro Kunstgræsbane. Utroligt mange chancer endte ud i en 6-3 sejr til gæsterne, der var bedst til at udnytte chancerne, selvom hjemmeholdet havde flest.

Men på trods af at hjemmeholdet måtte se sig slået med cifrene 3-6, så følte Bjerringbro-træner Rene Jørgensen alligevel, at kampen kunne være endt ud til hjemmeholdets fordel.

- Det lyder rimeligt åndssvagt, men vi kunne lige så godt have vundet i dag. Vi havde faktisk flere chancer, end de havde. Vi sad også på meget af spillet, men det er klart, at hvis der ryger seks mål ind, så er der også noget galt i den anden ende. Men de var bare skarpe i dag, sagde Rene Jørgensen.

Og den opfattelse delte gæsternes træner, Rasmus Dudeck, der til gengæld var meget glad for, at det netop blev hans hold, der sejrede.

- Cifrene er måske lidt misvisende, for Bjerringbro havde faktisk rigtig mange chancer og det meste af spillet. Men vi fik heldigvis afværget og fik scoret på de chancer, vi så havde. Men det kunne sagtens have været dem, der havde vundet i dag, sagde Rasmus Dudeck.

Begge trænere var meget positive over dagens opgør, hvor holdene viste gode takter, selvom blæsten besværliggjorde arbejdet.

- Der er masser af positive ting, vi kan tage med fra kampen i dag. Vi lavede nogle flotte mål og en masse flotte opspil. Så vi bliver ved med at tro på det, det skal nok komme, sagde Rene Jørgensen.

I Ravnsbjerg/Løgstrups omklædningsrum var der masser af smil og skulderklap, for de tre point for dagens sejr luner godt på kontoen, og holdet er nu a-point med Tjele Vest Sport på tredjepladsen.

- Det var rigtig vigtigt for os, at vi vandt i dag. Vi ligger nu på en delt tredjeplads, og det er rigtig vigtigt for os at få noget luft ned til stregen. Bjerringbro havde overhalet os, hvis de havde vundet i dag, så det er rigtig vigtigt det her, sagde Rasmus Dudeck.

Bjerringbro IF - Ravnsbjerg Løgstrup 3-6 (1-3)

Fodbold, herrer, serie 2

Mål: 0-1 Simon Borup (4.), 0-2 Selvmål (10.), 1-2 Thomas Peter Nielsen (39.), 1-3 Mikkel Mackenhauer (41.), 1-4 Asger Fjeldsted (47.), 1-5 Simon Borup (60.), 2-5 Nikolaj Langvad (62.), 2-6 Matti Hald Hansen (65.), 3-6 Nikolaj Langvad (70.)

Gule kort: 0

Kampens spillere: Markus Bjerre (Bjerringbro), Frederik Meedom (Ravnsbjerg/Løgstrup)

Tilskuere: 75

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Pedel opdagede kraftig røg i låst rum på skole

Viborg

Kühnau efter bekymringsbrev: Problemer på børneafdelingen er ikke en sag for regionsrådet

Viborg For abonnenter

Henriks hjem skal måske jævnes med jorden: Jeg synes, at samfundet spilder en masse ressourcer på at rive noget ned, som fungerer

Annonce